Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Problem running AGR in standard mode
Problem running AGR in standard mode [message #63218] Sat, 01 April 2006 15:40 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: qijia.cae.com

my test case works when running in Quick Mode.
but I run in Standard Mode, it aborts with
the error message:
------------------------------------------------------------
IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
problems:org.eclipse.core.runtime.CoreException
------------------------------------------------------------

I have Eclipse 3.1.2 and TPTP 4.1.0.1.

by the way, each time I create test case, I have
the following warning message:
------------------------------------------------------------ ---
Problems encountered while PDE was scanning the Target Platform
An exception stack trace is not available.
------------------------------------------------------------ ---

Thanks in advance,
Qijia
Re: Problem running AGR in standard mode [message #63426 is a reply to message #63218] Sat, 01 April 2006 17:27 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 404
Registered: July 2009
Senior Member
If you get the error immediately after clicking the run button, then open
the launch configuration and make sure that the test suite and the
deployment files are selected.



"Qijia Wang" <qijia@cae.com> wrote in message
news:70fefe6f1cc7f63927cf2339fefc2b08$1@www.eclipse.org...
> my test case works when running in Quick Mode.
> but I run in Standard Mode, it aborts with
> the error message:
> ------------------------------------------------------------
> IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
> problems:org.eclipse.core.runtime.CoreException
> ------------------------------------------------------------
>
> I have Eclipse 3.1.2 and TPTP 4.1.0.1.
>
> by the way, each time I create test case, I have
> the following warning message:
> ------------------------------------------------------------ ---
> Problems encountered while PDE was scanning the Target Platform
> An exception stack trace is not available.
> ------------------------------------------------------------ ---
>
> Thanks in advance,
> Qijia
>
Re: Problem running AGR in standard mode [message #63449 is a reply to message #63426] Sun, 02 April 2006 05:58 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: qijia.cae.com

Not immediately, Error popup after about 10 seconds.
First, "preparing and deploying" windows popup and disappear by itself.
then, loading scroll keep going until 66%, then Error comes up.

Thanks,
Qijia
Re: Problem running AGR in standard mode [message #63472 is a reply to message #63426] Sun, 02 April 2006 15:32 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: qijia.cae.com

This is detail error message from error log:
Message:
problems:java.net.ConnectException: Connection refused:
connectorg.eclipse.hyades.internal.execution.core.file.Serve rNotAvailableException:
java.net.ConnectException: Connection refused: connect
Exception Stack Trace:
An exception stack trace is not available

is there any package missing?
I just didn't install Native Logging plug-in. it's supposed not related,
right?

Thanks,
Qijia
Re: Problem running AGR in standard mode [message #64389 is a reply to message #63472] Wed, 05 April 2006 14:14 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: mvjaibharatreddy.yahoo.com

Where your trying to deploy it?. localhost?

Jai
"Qijia Wang" <qijia@cae.com> wrote in message
news:95b23858fc78b09e797e596c9c917639$1@www.eclipse.org...
> This is detail error message from error log:
> Message:
> problems:java.net.ConnectException: Connection refused:
> connectorg.eclipse.hyades.internal.execution.core.file.Serve rNotAvailableException:
> java.net.ConnectException: Connection refused: connect
> Exception Stack Trace:
> An exception stack trace is not available
>
> is there any package missing?
> I just didn't install Native Logging plug-in. it's supposed not related,
> right?
>
> Thanks,
> Qijia
>
>
Re: Problem running AGR in standard mode [message #65711 is a reply to message #63472] Tue, 11 April 2006 18:36 Go to previous message
No real name is currently offline No real name
Messages: 404
Registered: July 2009
Senior Member
Are you running with the Integrated Agent Controller (IAC) or the Agent
Controller (AC)? If you're using AC, can you attach the log file of the
agent controller to this thread.
The log file is under: <agent-controller>\config\servicelog.log


"Qijia Wang" <qijia@cae.com> wrote in message
news:95b23858fc78b09e797e596c9c917639$1@www.eclipse.org...
> This is detail error message from error log:
> Message:
> problems:java.net.ConnectException: Connection refused:
>
connectorg.eclipse.hyades.internal.execution.core.file.Serve rNotAvailableExc
eption:
> java.net.ConnectException: Connection refused: connect
> Exception Stack Trace:
> An exception stack trace is not available
>
> is there any package missing?
> I just didn't install Native Logging plug-in. it's supposed not related,
> right?
>
> Thanks,
> Qijia
>
>
Previous Topic:Problem with runing AGR tests with Ant script without existing .metadata folder
Next Topic:Program Arguments and VM Arguments Problem
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 23 18:43:10 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01817 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software