Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » I have found the execution log problem for AGR!
I have found the execution log problem for AGR! [message #63079] Fri, 31 March 2006 04:59 Go to next message
simoom chen is currently offline simoom chen
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
I use the AGR to record the actions
And then I quick run my case.
After that I run it in standard mode.
It seems OK!
And my suites go to the end
At last, I check the execution file!
It stoped in one step and the invocation have only a start symbol.
Re: I have found the execution log problem for AGR! [message #63405 is a reply to message #63079] Sat, 01 April 2006 12:23 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 404
Registered: July 2009
Senior Member
What is the build you are using?
Are you using the standalone Agent Controller(AC) or the Integrated Agent
Controller(IAC) that comes with the workbench?
Lastly, what is your operating system?

Can you switch between AC and IAC to see if you notice any change in the
behavior.


"simoom" <hugulas@gmail.com> wrote in message
news:e0iubg$1ac$1@utils.eclipse.org...
> I use the AGR to record the actions
> And then I quick run my case.
> After that I run it in standard mode.
> It seems OK!
> And my suites go to the end
> At last, I check the execution file!
> It stoped in one step and the invocation have only a start symbol.
>
>
Re: I have found the execution log problem for AGR! [message #63495 is a reply to message #63405] Sun, 02 April 2006 23:25 Go to previous messageGo to next message
simoom chen is currently offline simoom chen
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
both tptp4.2 and tptp 4.1.0.1 sdk
And my os is windows xp
"Ali Mehregani" <amehrega@ca.ibm.com> д
Re: I have found the execution log problem for AGR! [message #63517 is a reply to message #63405] Mon, 03 April 2006 05:20 Go to previous messageGo to next message
simoom chen is currently offline simoom chen
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
And I have tried AC.No changes!
And the RC log increased when I run the test suite in standard mode
"Ali Mehregani" <amehrega@ca.ibm.com> д
Re: I have found the execution log problem for AGR! [message #63538 is a reply to message #63405] Mon, 03 April 2006 05:46 Go to previous message
simoom chen is currently offline simoom chen
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
I have tried the local direct connection
It works well now!
Thank u very much!
"Ali Mehregani" <amehrega@ca.ibm.com> д
Previous Topic:Runtime options for AGR
Next Topic:GLA: Is it extensible ?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 21 20:06:04 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02661 seconds