Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » Trying To Run Infocenter Standalone
Trying To Run Infocenter Standalone [message #623964] Tue, 23 March 2010 18:36 Go to next message
Ole Ersoy is currently offline Ole Ersoy
Messages: 201
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I'm trying to run the infocenter in standalone mode of fedora. I followed the instructions:
Platform Plug-in Developer Guide > Programmer's Guide > User assistance support > Help > Configuration/setup

The launch command I'm running is:
java -classpath /home/ole/Documents/eclipse3/plugins/org.eclipse.help.base_3 .4.0.v20090526 org.eclipse.help.standalone.Help -command displayHelp

I exported the org.eclipse.help feature to the eclipse3 folder prior to running the above command.

When I run the command I get:
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/help/standalone/Help
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.help.standalone.Help

Any ideas on how to trouble shoot this?

Thanks,
- Ole
Re: Trying To Run Infocenter Standalone [message #623967 is a reply to message #623964] Tue, 23 March 2010 19:01 Go to previous message
Lee Anne Kowalski is currently offline Lee Anne Kowalski
Messages: 54
Registered: July 2009
Member
Try adding -noexec to the launch command.

I've seen that error before, and I don't recall if I tracked down the
precise cause. I usually always use the -noexec param on my launch
command when I'm running the infocenter on non-Windows platforms. It
then by-passes the eclipse.exe executable to launch the Java class.

Hope that helps,
Lee Anne



Ole Ersoy wrote:
> Hi,
>
> I'm trying to run the infocenter in standalone mode of fedora. I
> followed the instructions:
> Platform Plug-in Developer Guide > Programmer's Guide > User assistance
> support > Help > Configuration/setup
>
> The launch command I'm running is:
> java -classpath
> /home/ole/Documents/eclipse3/plugins/org.eclipse.help.base_3
> .4.0.v20090526 org.eclipse.help.standalone.Help -command displayHelp
>
> I exported the org.eclipse.help feature to the eclipse3 folder prior to
> running the above command.
>
> When I run the command I get:
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/eclipse/help/standalone/Help
> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException:
> org.eclipse.help.standalone.Help
>
> Any ideas on how to trouble shoot this?
>
> Thanks,
> - Ole
>
>
>
>
>
>
>
>
Previous Topic:File Path Problem in Plugin Development
Next Topic:Trying To Run Infocenter Standalone
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Apr 20 23:05:13 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07745 seconds