Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » Re: Infocenter indexing hangs
Re: Infocenter indexing hangs [message #623847] Fri, 08 January 2010 22:41 Go to next message
Lani Hardage-Vergeer is currently offline Lani Hardage-VergeerFriend
Messages: 6
Registered: December 2009
Junior Member
I did wonder the same but had to try to fix it for the customer. This worked. I was able to get indexing from IE but not Firefox on the same infocenter, until I upgraded the VM in Firefox. I'm guessing it's the browser request for indexing, but I don't know whether the Eclipse helps runs any java in the browser. The search box loads a JSP page which may in turn run a local applet. Just a guess.
Re: Infocenter indexing hangs [message #623878 is a reply to message #623847] Tue, 23 February 2010 05:33 Go to previous message
Shashi Bala is currently offline Shashi BalaFriend
Messages: 4
Registered: February 2010
Junior Member
In this case, I guess pre-indexing might be of some help to you. Please read through http://help.eclipse.org/help33/index.jsp?topic=/org.eclipse. platform.doc.isv/guide/ua_help_setup_preindex.htm

It worked for me...

-Shashi Bala
Previous Topic:Infocenter indexing hangs
Next Topic:Welcome page with dynamic content (contentProducer?)
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 08:29:39 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03319 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software