Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » Problem with palette export
Problem with palette export [message #607448] Tue, 14 September 2010 10:58 Go to next message
123star  is currently offline 123star
Messages: 70
Registered: June 2010
Member
Hi,
I've followed the tutorial on how to export the palette in a plugin, here's my problem:

I created a new tool group for the CompositeStructureDiagram in wich I've added a Class ( I just selected the first one in the UML tool list), when I edit in the plugin I can't add the Class using the tool I created, but I can with the default one in Nodes.

Where's my mistake?

Thanks in advance, star123
Re: Problem with palette export [message #630258 is a reply to message #607448] Fri, 01 October 2010 06:42 Go to previous messageGo to next message
Remi Schnekenburger is currently offline Remi Schnekenburger
Messages: 127
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

It seems that you resolve the problem here, as you post another message later.(Other message).

Do you solve your problem, and how? This could help other users.

Cheers,
Rémi


Re: Problem with palette export [message #630441 is a reply to message #607448] Sat, 02 October 2010 11:05 Go to previous messageGo to next message
123star  is currently offline 123star
Messages: 70
Registered: June 2010
Member
Hi Rémi,
yes I resolved this: when you create a new custom palette it's all right, BUT if you want to modify it, it's a little tricky due to what I think it's a bug.

When you modify an already created palette, in the uml tool list you see copies of the same tools, for example you can see 3 or 4 Class tool: this is because it show the tools you already created in the previous palette.

If you put one of these copies in your new palette, it won't work.

Hope it helps
Re: Problem with palette export [message #630571 is a reply to message #630441] Mon, 04 October 2010 04:37 Go to previous messageGo to next message
Remi Schnekenburger is currently offline Remi Schnekenburger
Messages: 127
Registered: July 2009
Senior Member
Thanks for the information. The view should be filtered, you are right for the bug.

A bug has been entered in the bugzilla:
326898: [Palette] Tools should be better filtered in the customization dialog
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=326898


Re: Problem with palette export [message #723278 is a reply to message #607448] Thu, 08 September 2011 04:42 Go to previous message
Birayalp SEN is currently offline Birayalp SEN
Messages: 6
Registered: August 2011
Location: Turkey
Junior Member
Hi 123star,

I want to create a palette for my component tag library. I saw your posts about these subjects on forum.

Can you help me about this. I need some tutorials for the subjects below:
1. How to create custom palette?
2. How to export this palette into a plugin which will be able to use by other users?

Thanks in advance,
Birayalp
Previous Topic:Synchronizing diagrams after deleting elements to the semantic model
Next Topic:Cannot edit Body of OpaqueBehavior
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 28 23:34:08 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01966 seconds