Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » BPEL Designer » Eclipse plugin - can't get it to work
Eclipse plugin - can't get it to work [message #5406] Tue, 08 August 2006 22:46 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: x.x.com

Downloaded eclipse 3.20 - clean install - and pointed it at the eclipse
plugin update :

http://download.eclipse.org/technology/bpel/update-site/

Plugin installed. Restarted eclipse.

Started new project then do 'New BPEL process file'.

Filled in the process name and the namespace. Clicked finish and, very
briefly
the message 'creating process from template' flashes in the dialogue but the
dialogue
does not close and the bpel is never created.

The only way to get rid of the dialogue is to click cancel. Can anyone
help?

P.S. I have tried both 3.20 final release and 3.20 RC7. Same behaviour in
both.
Re: Eclipse plugin - can't get it to work [message #5438 is a reply to message #5406] Mon, 14 August 2006 15:47 Go to previous messageGo to next message
James Moody is currently offline James MoodyFriend
Messages: 61
Registered: July 2009
Member
Jason Roberts wrote:
> Downloaded eclipse 3.20 - clean install - and pointed it at the eclipse
> plugin update :
>
> http://download.eclipse.org/technology/bpel/update-site/
>
> Plugin installed. Restarted eclipse.
>
> Started new project then do 'New BPEL process file'.
>
> Filled in the process name and the namespace. Clicked finish and, very
> briefly
> the message 'creating process from template' flashes in the dialogue but the
> dialogue
> does not close and the bpel is never created.
>
> The only way to get rid of the dialogue is to click cancel. Can anyone
> help?
>
> P.S. I have tried both 3.20 final release and 3.20 RC7. Same behaviour in
> both.
>
>

Is there a message in the .metadata/.log file? Could you open a bug in
bugzilla with this information? Thanks.

Michal: have you seen this problem?

james
Re: Eclipse plugin - can't get it to work [message #5450 is a reply to message #5438] Tue, 15 August 2006 13:31 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: x.x.com

The log file shows :


!SESSION 2006-08-15
14:28:33.562 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=M20060629-1905
java.version=1.5.0_06
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_GB
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86

!ENTRY org.eclipse.bpel.ui 4 0 2006-08-15 14:30:00.000
!MESSAGE <no message>
!STACK 0
java.lang.reflect.InvocationTargetException
at
org.eclipse.jface.operation.ModalContext.runInCurrentThread( ModalContext.java:381)
at org.eclipse.jface.operation.ModalContext.run(ModalContext.ja va:313)
at org.eclipse.jface.wizard.WizardDialog.run(WizardDialog.java: 851)
at org.eclipse.bpel.ui.wizards.NewFileWizard.performFinish(Unkn own Source)
at
org.eclipse.jface.wizard.WizardDialog.finishPressed(WizardDi alog.java:680)
at
org.eclipse.jface.wizard.WizardDialog.buttonPressed(WizardDi alog.java:355)
at org.eclipse.jface.dialogs.Dialog$3.widgetSelected(Dialog.jav a:660)
at org.eclipse.swt.widgets.TypedListener.handleEvent(TypedListe ner.java:90)
at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java :66)
at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:928)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.ja va:3348)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java :2968)
at org.eclipse.jface.window.Window.runEventLoop(Window.java:820 )
at org.eclipse.jface.window.Window.open(Window.java:796)
at org.eclipse.ui.actions.NewWizardAction.run(NewWizardAction.j ava:181)
at org.eclipse.jface.action.Action.runWithEvent(Action.java:499 )
at
org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.handleWidget Selection(ActionContributionItem.java:539)
at
org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.access$2(Act ionContributionItem.java:488)
at
org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem$5.handleEven t(ActionContributionItem.java:400)
at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java :66)
at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:928)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.ja va:3348)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java :2968)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runEventLoop(Workbench.jav a:1914)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runUI(Workbench.java:1878)
at
org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Work bench.java:419)
at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.j ava:149)
at org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.run(IDEApplicatio n.java:95)
at
org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(Pl atformActivator.java:78)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .runApplication(EclipseAppLauncher.java:92)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .start(EclipseAppLauncher.java:68)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:400)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:177)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAcce ssorImpl.java:39)
at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMe thodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:336 )
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:280)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:977)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:952)
Caused by: java.lang.NullPointerException
at org.eclipse.bpel.ui.wizards.BPELCreateOperation.save(Unknown Source)
at org.eclipse.bpel.ui.wizards.BPELCreateOperation.run(Unknown Source)
at
org.eclipse.jface.operation.ModalContext.runInCurrentThread( ModalContext.java:369)
... 40 more
Root exception:
java.lang.NullPointerException
at org.eclipse.bpel.ui.wizards.BPELCreateOperation.save(Unknown Source)
at org.eclipse.bpel.ui.wizards.BPELCreateOperation.run(Unknown Source)
at
org.eclipse.jface.operation.ModalContext.runInCurrentThread( ModalContext.java:369)
at org.eclipse.jface.operation.ModalContext.run(ModalContext.ja va:313)
at org.eclipse.jface.wizard.WizardDialog.run(WizardDialog.java: 851)
at org.eclipse.bpel.ui.wizards.NewFileWizard.performFinish(Unkn own Source)
at
org.eclipse.jface.wizard.WizardDialog.finishPressed(WizardDi alog.java:680)
at
org.eclipse.jface.wizard.WizardDialog.buttonPressed(WizardDi alog.java:355)
at org.eclipse.jface.dialogs.Dialog$3.widgetSelected(Dialog.jav a:660)
at org.eclipse.swt.widgets.TypedListener.handleEvent(TypedListe ner.java:90)
at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java :66)
at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:928)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.ja va:3348)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java :2968)
at org.eclipse.jface.window.Window.runEventLoop(Window.java:820 )
at org.eclipse.jface.window.Window.open(Window.java:796)
at org.eclipse.ui.actions.NewWizardAction.run(NewWizardAction.j ava:181)
at org.eclipse.jface.action.Action.runWithEvent(Action.java:499 )
at
org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.handleWidget Selection(ActionContributionItem.java:539)
at
org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem.access$2(Act ionContributionItem.java:488)
at
org.eclipse.jface.action.ActionContributionItem$5.handleEven t(ActionContributionItem.java:400)
at org.eclipse.swt.widgets.EventTable.sendEvent(EventTable.java :66)
at org.eclipse.swt.widgets.Widget.sendEvent(Widget.java:928)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.runDeferredEvents(Display.ja va:3348)
at org.eclipse.swt.widgets.Display.readAndDispatch(Display.java :2968)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runEventLoop(Workbench.jav a:1914)
at org.eclipse.ui.internal.Workbench.runUI(Workbench.java:1878)
at
org.eclipse.ui.internal.Workbench.createAndRunWorkbench(Work bench.java:419)
at org.eclipse.ui.PlatformUI.createAndRunWorkbench(PlatformUI.j ava:149)
at org.eclipse.ui.internal.ide.IDEApplication.run(IDEApplicatio n.java:95)
at
org.eclipse.core.internal.runtime.PlatformActivator$1.run(Pl atformActivator.java:78)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .runApplication(EclipseAppLauncher.java:92)
at
org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher .start(EclipseAppLauncher.java:68)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:400)
at
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseS tarter.java:177)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at
sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAcce ssorImpl.java:39)
at
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMe thodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at org.eclipse.core.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:336 )
at org.eclipse.core.launcher.Main.basicRun(Main.java:280)
at org.eclipse.core.launcher.Main.run(Main.java:977)
at org.eclipse.core.launcher.Main.main(Main.java:952)
Re: Eclipse plugin - can't get it to work [message #5455 is a reply to message #5450] Tue, 15 August 2006 13:47 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: x.x.com

P.S. I am using Java 1.5.0_06
Re: Eclipse plugin - can't get it to work [message #5494 is a reply to message #5455] Thu, 17 August 2006 15:05 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: dshookowsky.example.org

I had this issue as well. I'm not too familiar with eclipse having
installed it only to check out the BPEL designer, but I found that making
sure that I had a project open and that the default window (with the
graphic background) was closed.
Re: Eclipse plugin - can't get it to work [message #5506 is a reply to message #5494] Fri, 18 August 2006 13:10 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: x.x.com

I do have a project open and selected and I still get this error every
single time.

Can anyone help?

"Dan Shookowsky" <dshookowsky@example.org> wrote in message
news:8b59ed62027aa9a42de228d14843844b$1@www.eclipse.org...
>I had this issue as well. I'm not too familiar with eclipse having
>installed it only to check out the BPEL designer, but I found that making
>sure that I had a project open and that the default window (with the
>graphic background) was closed.
>
Re: Eclipse plugin - can't get it to work [message #5668 is a reply to message #5506] Fri, 25 August 2006 13:06 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: x.x.com

Does nobody have any ideas on this?
Re: Eclipse plugin - can't get it to work [message #5777 is a reply to message #5668] Wed, 30 August 2006 09:58 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: gert.anova.be

Jason,

I had the same problem. It appears that you can create a file with the
extension .bpel in your workspace and double-click on it to get the
editor to open. It's a bit of a work-around, but at least you can get
started...

Regards,

Gert Vanthienen
gert@anova.be

Jason Roberts wrote:
> Does nobody have any ideas on this?
>
>
>
Previous Topic:example not working
Next Topic:If activity in BPEL2.0
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 20:45:51 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02081 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software