Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DTP » No repository found - Cannot install any new feature in Eclipse
No repository found - Cannot install any new feature in Eclipse [message #594593] Sun, 08 March 2009 22:03
Lars Vogel is currently offline Lars Vogel
Messages: 1049
Registered: July 2009
Senior Member

Hi,

If I try to install a new feature in my Eclips eVersion: 3.4.2 Build id:
M20090211-1700 I always receive an error which related to the datatools.

An error occurred while collecting items to be installed
No repository found containing:
org.eclipse.datatools.enablement.ibm.feature/org.eclipse.upd ate.feature/1.6.1.v200809191145-7D43EB7sQS9RbiYgHAa
No repository found containing:
org.eclipse.datatools.enablement.jdt.feature/org.eclipse.upd ate.feature/1.6.1.v200809191145-1-07w311916263466
No repository found containing:
org.eclipse.datatools.enablement.msft.feature/org.eclipse.up date.feature/1.6.1.v200809191145-442_kE77c7VBQDFNW
No repository found containing:
org.eclipse.datatools.enablement.mysql.feature/org.eclipse.u pdate.feature/1.6.1.v200809191145-442_kE77c7TBTBKPQ
No repository found containing:
org.eclipse.datatools.enablement.oda.designer.feature/org.ec lipse.update.feature/1.6.1.v200809191145-2118s733I3I6C4_6C
No repository found containing:
org.eclipse.datatools.enablement.oda.feature/org.eclipse.upd ate.feature/1.6.1.v200809191145-797P6CYQCD4CvIcEeNW


Any idea how to solve this?

Best regards, Lars
Previous Topic:DTP Webinar - March 5
Next Topic:Retrieve port and host from IConnectionProfile
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 19 16:11:56 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01581 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software