Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » AJDT » My Aspect is not run
My Aspect is not run [message #593790] Tue, 23 May 2006 12:55
Jimisola Laursen is currently offline Jimisola Laursen
Messages: 134
Registered: July 2009
Senior Member
Hi!

I believe that I have my pointcut and my only advice (TransactionAspect)
setup correct - no errors or warnings.
AJDT says "38 AspectJ markers at this line" on the line of my "around"
advice.

One method that this around advice should be applied to is Server.start.
If I look on the method signature line AJDT says "advised by
TransactionAspect.around(Transcational): TRANSACTIONAL.. (runtime test)".

I've added several break points, both in the actual code of the around
advice and in code in other classes that it calls, but none of the break
points are hit (yes, I am running the application in debug mode). I also do
debug outputs in the around advice both to stderr and to a logfile (using
log4j) - no output what so ever.

The odd thing is that when I hit a breakpoint in the method that the advice
is suppose to be applied on - Server.start - then I see the following in the
Debug Window:

Thread[main] (Suspended (breakpoint at line 285 in Server)
Server.start_aroundBody0(Server, Properties, JoinPoint) line: 285
Server.start(Properties) line: 1

Any idea on what my problem is. If you need the actual aspect to help me I
gladly provide it.

Regards,
Jimisola
Previous Topic:syncing AJDT with AspectJ build?
Next Topic:AJDT New Feature: Drag and drop aspects
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 22:09:10 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07698 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software