Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Communications Framework (ECF) » Anonymous CVS Access not working
Anonymous CVS Access not working [message #589242] Mon, 10 October 2005 11:02 Go to next message
Robert Christenson is currently offline Robert Christenson
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
Hello,

I'm investigating ECF and wanted to download it via CVS.

It complains about 'No response from server'.

Is it possible that the repository path has changed from the specified
/home/technology?

Thanks,

Bob Christenson
Re: Anonymous CVS Access not working [message #589269 is a reply to message #589242] Mon, 10 October 2005 14:37 Go to previous messageGo to next message
Scott Lewis is currently offline Scott Lewis
Messages: 964
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Robert,

If the path changed, it's a surprise to us. I'll look into this...thanks.

Scott


Robert Christenson wrote:
> Hello,
>
> I'm investigating ECF and wanted to download it via CVS.
>
> It complains about 'No response from server'.
>
> Is it possible that the repository path has changed from the specified
> /home/technology?
>
> Thanks,
>
> Bob Christenson
Re: Anonymous CVS Access not working [message #589277 is a reply to message #589269] Mon, 10 October 2005 22:27 Go to previous message
Scott Lewis is currently offline Scott Lewis
Messages: 964
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Robert,

Anonymous CVS access to ECF (and other projects I would guess) seems to
be restored now (Mon Oct 10 2005 7:25pm pacific time).

The eclipse.org servers were apparently having some problem with the
help service core dumping and filling up the /tmp directory. Seems to
be OK now.

Thanks for your patience.

Scott

Scott Lewis wrote:
> Hi Robert,
>
> If the path changed, it's a surprise to us. I'll look into this...thanks.
>
> Scott
>
>
> Robert Christenson wrote:
>
>> Hello,
>>
>> I'm investigating ECF and wanted to download it via CVS.
>>
>> It complains about 'No response from server'.
>>
>> Is it possible that the repository path has changed from the specified
>> /home/technology?
>>
>> Thanks,
>>
>> Bob Christenson
Previous Topic:Running Collaboration Server
Next Topic:Running Collaboration Server Windows
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 22 21:56:03 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07475 seconds