Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit » Update site broken?
Update site broken? [message #581482] Sun, 13 June 2010 07:35 Go to next message
Laimonas  is currently offline Laimonas
Messages: 2
Registered: June 2010
Junior Member
Hi,

Today I've tried to install EGit on Eclipse 3.5 installation (on Mac) and after entering update site URL:

http://download.eclipse.org/egit/updates/

Eclipse shows that nothing is available...

Also opening URL in browser also gives me empty page...

Is the update site broken?

Regards,
Laimonas
Re: Update site broken? [message #581527 is a reply to message #581482] Tue, 15 June 2010 06:42 Go to previous messageGo to next message
Kay Huber is currently offline Kay Huber
Messages: 36
Registered: July 2009
Member
Hi Laimonas

It works fine for me - although only in Eclipse's update manager, not in the browser. You cannot verify the link in the browser - for about a year, update sites are no longer necessarily "viewable" - instead they're optimized for p2 / eclipse access.

-> Retry? ;)

Regards
Kay
Re: Update site broken? [message #582122 is a reply to message #581482] Fri, 16 July 2010 06:21 Go to previous message
wing-tung Leung is currently offline wing-tung Leung
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
We prefer to have a local copy of the archived site for installation. Can we download the archive somewhere?

Thanks!

Tung
Previous Topic:Update site broken?
Next Topic:EGit and SVN
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 17 11:31:02 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02761 seconds