Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DSDP - Mobile Tools for Java (MTJ) » Re: Unable to debug - LG
Re: Unable to debug - LG [message #580403] Sat, 15 May 2010 01:22 Go to next message
Sergio  is currently offline Sergio
Messages: 4
Registered: May 2010
Junior Member
Hi Gustavo,

Yes, i DO have configured all itens as suggested on the documentation and I'm able to debug java SE application, Android application as well as debug J2ME applications when using the default Java ME SDK.

My problem is regarding specially debugging java ME LG SDK (what we are able to do using net Beans).


Regards.
Sergio
Re: Unable to debug - LG [message #580473 is a reply to message #580403] Tue, 18 May 2010 12:30 Go to previous message
Gustavo de Paula is currently offline Gustavo de Paula
Messages: 42
Registered: January 2010
Member
Hi,

which JVM are you using? and just to double check, you are using LG_SDK_10 aren't you?

i did some tests today on on that SDK with galileo and a JVM 1.6 and everything seemed to work ok. i was able to set break points, and execute step by step. this SDK is based on Sun WTK so if sun WTK works with you probably it should also work ok.

maybe there is some issue with the software / hardware configuration that is not documented properly

:)
gep
Previous Topic:Unable to debug - LG
Next Topic:Obfuscation fails - JAR contains Manifest only
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 15 04:17:28 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04056 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software