Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Babel » Infocenter locales and nl init-param in web.xml
Infocenter locales and nl init-param in web.xml [message #580291] Thu, 07 January 2010 18:22
Gerardo Laster is currently offline Gerardo LasterFriend
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,
I've been checking the information at http://help.eclipse.org/help32/index.jsp?topic=/org.eclipse. platform.doc.isv/guide/ua_help_setup_infocenter.htm
The above instructions work well for a local infocenter, but I can't make them work on Tomcat.

I am trying to add the nl and locale init-param to the Tomcat web.xml file.
So far, I haven't been able to make it work using
<init-param><param-name>-nl</param-name><param-value>de </param-value></init-param>
or
<init-param><param-name>nl</param-name><param-value>de</param-value ></init-param>
1. Any idea which one is the correct one?

Also, I have 2 web.xml, one in the build under C:\tomcat\webapps\proddocs\WEB-INF
and the other inside the webapps under web-archive/help/WEB-INF/web.xml
2. Which one is Eclipse actually using?

Thanks in advance,
Gerardo
Previous Topic:Infocenter locales and nl init-param in web.xml
Next Topic:where can i find the BableLangugaePack for cdt 6.0?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 18:30:19 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01823 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software