Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Far out behaviour of AGR
Far out behaviour of AGR [message #58527] Wed, 15 March 2006 15:55 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: tom.andersson.accenture.com

Hi. Back with some problems..

For some reason AGR fails to input data to my textfields. I wrote some
tests and everything worked fine. Then I recorded another testcase. The
result was that this new testcase didn't get listed in the 'Test cases'
-tab. It was shown in the 'Examine macro' -tab though. I saved and
reloaded the testsuite after which the testcase was shown.

After this, my previously recorded tests just broke. They don't seem to be
able to insert numeric values to textfields properly. For example the code
below does nothing:

<command type="modify" contextId="view/myapp.SearchView"
widgetId="org.eclipse.swt.widgets.Text#1">123</command>

Same thing if i wrap the value inside a CDATA -block.
Then again if i use '12.3' as the value, '.3' gets inserted to the
textfield.
'12345a123' becomes 'a123'.

I tried reverting all my testcases and project files and also tried with a
clean eclipse but it just wont work anymore. Dont know if these things are
related, seems just weird. I'm using a version from the end of January
though so I guess I should try with a newer version. Also moving to use
3.2M5 soon.. but anyway, just FYI :)

Not taking these issues into account, AGR and TPTP in general have been
very useful, hopefully you will continue to make it better.

Cheers,
Tom
Re: Far out behaviour of AGR [message #61097 is a reply to message #58527] Tue, 28 March 2006 14:54 Go to previous message
No real name is currently offline No real name
Messages: 404
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Tom,

The numeric input was a defect that I fixed in a later build. Please try
out a newer build.

Thanks.


"Tom Andersson" <tom.andersson@accenture.com> wrote in message
news:fe8cfb2dbed0fd7c74692cbf90fe1ee4$1@www.eclipse.org...
> Hi. Back with some problems..
>
> For some reason AGR fails to input data to my textfields. I wrote some
> tests and everything worked fine. Then I recorded another testcase. The
> result was that this new testcase didn't get listed in the 'Test cases'
> -tab. It was shown in the 'Examine macro' -tab though. I saved and
> reloaded the testsuite after which the testcase was shown.
>
> After this, my previously recorded tests just broke. They don't seem to be
> able to insert numeric values to textfields properly. For example the code
> below does nothing:
>
> <command type="modify" contextId="view/myapp.SearchView"
> widgetId="org.eclipse.swt.widgets.Text#1">123</command>
>
> Same thing if i wrap the value inside a CDATA -block.
> Then again if i use '12.3' as the value, '.3' gets inserted to the
> textfield.
> '12345a123' becomes 'a123'.
>
> I tried reverting all my testcases and project files and also tried with a
> clean eclipse but it just wont work anymore. Dont know if these things are
> related, seems just weird. I'm using a version from the end of January
> though so I guess I should try with a newer version. Also moving to use
> 3.2M5 soon.. but anyway, just FYI :)
>
> Not taking these issues into account, AGR and TPTP in general have been
> very useful, hopefully you will continue to make it better.
>
> Cheers,
> Tom
>
Previous Topic:java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/hyades/logging/events/cbe/SituationType
Next Topic:Running Automated GUI Recorder Tests In Sequence
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 04:50:03 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02391 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software