Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Voicetools » Calling Web Service
Calling Web Service [message #578986] Mon, 22 February 2010 12:30
Giridhar is currently offline GiridharFriend
Messages: 6
Registered: February 2010
Location: Chennai
Junior Member

Hi

I am new to OpenVXML. I created a Small Application which will play a message and then call a WSDL file using Web Service Block.

When i deployed and ran the application i am able to hear to play prompt and then call is disconnected.

I went thru the tomcat logs and found the following erroe message while calling web service.

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Execution "3" Started

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Action "PlayPrompt" Starting

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Action "PlayPrompt" Ended

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Action "Webservice Call" Starting

INFO |2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C82275EE24 EA|e=0003 > Action "Webservice Call" Ended

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > org.eclipse.vtp.framework.synthetic_ws.DayOfWeek.nullLocator

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.vtp.framework.synthetic_ws.DayOfWeek.nullLocator

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInter nal(BundleLoader.java:489)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(Bund leLoader.java:405)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(Bund leLoader.java:393)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader.loa dClass(DefaultClassLoader.java:105)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:264)

ERROR|2010/02/22|16:39:28|p=ATry|s=0A4D9E6BD82F182B71B8C8227 5EE24EA|e=0003 > at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.loadClass(Bund leLoader.java:321)

************************

Is there a way to fix this? Please assist.

Thanks

Giridhar


With Regards

Giridhar
Previous Topic:Webservice call in openVXML
Next Topic:Web Services Problem
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 13:53:29 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.11262 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software