Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DSDP - Target Management » RSE: Directories not showing
RSE: Directories not showing [message #572632] Fri, 29 February 2008 11:22
Eclipse User
Originally posted by: tatsudoshi.criion.net

Hello

I don't really know if this is an eclipse, tm or rse problem..
Issue is that suddenly this morning the rse stopped working properly. In
some directories only files are shown, not subdirs.

I have been using this setup for almost a year now with no problems of
this kind. I have made a new eclipse folder and unpacked pdt-all-in-one
and reinstalled rse and made a new workspace to no metadata or other old
conf got used, but non of it works.

I am connection to a linux server via ftp (local network). My user is
part of the group which has access rx or rwx. Does owner matter here?

I can see in the console from the output from the ftp that when it lists
the contents of a folder, only entries missing the d mode is listed and
only in some dirs. If I connect to the ftp via a ftp client (flashfxp) I
have full access as usual. My colleges use Zend studio and have full
access also, so any ideas as to what is going wrong here?
Previous Topic:Connecting a local project with remote folder
Next Topic:Syncing with remote file systems in eclipse 3.3
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 20 18:06:29 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06982 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software