Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » e4 1.0M4: example psf still points to R0_9 and photo sample not compiling
e4 1.0M4: example psf still points to R0_9 and photo sample not compiling [message #569771] Thu, 11 March 2010 21:26
Bernhard Merkle is currently offline Bernhard Merkle
Messages: 88
Registered: July 2009
Member
Hi,

I installed e4 1.0M4 and generate the example project via menu.

however the psf still points to the 0.9 Release. is this intended ?
I think it should be tag 1_0M4, right ?

also please note that the photoapplication does not compile (at least
using 1.0M4 with the R0_9 version of the photo sample.

thanks,
Berni.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<psf version="2.0">
<provider id="org.eclipse.team.cvs.core.cvsnature">
<project
reference=" 1.0,:pserver:dev.eclipse.org:/cvsroot/eclipse,e4/org.eclipse .e4.ui/examples/org.eclipse.e4.demo.contacts,org.eclipse.e4. demo.contacts,R0_9 "/>
<project
reference=" 1.0,:pserver:dev.eclipse.org:/cvsroot/eclipse,e4/org.eclipse .e4.ui/examples/org.eclipse.e4.demo.e4photo,org.eclipse.e4.d emo.e4photo,R0_9 "/>
</provider>
</psf>
Previous Topic:e4 1.0M4: major update bug in package explorer with contacts demo
Next Topic:launch error and Validate plugins prior to launching: usefull defaults ?
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 03:53:56 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04221 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software