Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DTP » MS SQL Server 2005 and Data Source Explorer with integrated authentication
MS SQL Server 2005 and Data Source Explorer with integrated authentication [message #57307] Mon, 20 July 2009 15:21 Go to next message
Luis is currently offline LuisFriend
Messages: 3
Registered: July 2009
Junior Member
hi ya!

I am using eclipse galileo with Eclipse Data Tools Platform 1.7.0 and the
last version of ms sql server jdbc driver, and JRE 1.6
When I am working with "Database Development" Perspective, I can create a
connection to the database (Ms SQL SERVER 2005) using "integrated
authentication" but I cannot see any table. I can see just two folders
"Authorization IDs" and Catalogs, but I cannot see any table...

I know the connection is ok, because I can execute SQL Query again the
Database with that connection, and I can see the data.

Any idea

thanks in advance
Re: MS SQL Server 2005 and Data Source Explorer with integrated authentication [message #57333 is a reply to message #57307] Mon, 20 July 2009 17:06 Go to previous message
Brian Fitzpatrick is currently offline Brian FitzpatrickFriend
Messages: 495
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Luis...

Interesting. Could it be that the catalogs/schemas are not visible to
the user/password credentials used? The database name in the profile
properties may be set to a database that isn't visible to the user?

We tested using the older 1.2 driver from Microsoft as well and really
haven't had a chance to test with the new 2.0 driver. That may be an
issue as well.

If you are sure that a) the user has credentials for the database and b)
you get the same result using the older driver, please log a Bugzilla
entry for this and we'll try and take a look.

Thanks!
--Fitz
Re: MS SQL Server 2005 and Data Source Explorer with integrated authentication [message #596084 is a reply to message #57307] Mon, 20 July 2009 17:06 Go to previous message
Brian Fitzpatrick is currently offline Brian FitzpatrickFriend
Messages: 495
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Luis...

Interesting. Could it be that the catalogs/schemas are not visible to
the user/password credentials used? The database name in the profile
properties may be set to a database that isn't visible to the user?

We tested using the older 1.2 driver from Microsoft as well and really
haven't had a chance to test with the new 2.0 driver. That may be an
issue as well.

If you are sure that a) the user has credentials for the database and b)
you get the same result using the older driver, please log a Bugzilla
entry for this and we'll try and take a look.

Thanks!
--Fitz
Previous Topic:MS SQL Server 2005 and Data Source Explorer with integrated authentication
Next Topic:Property for "Connect every time the workbench is started" ?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 09:52:02 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06410 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software