Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Graphiti » Package Not Found exception
Package Not Found exception [message #565693] Thu, 26 August 2010 21:42 Go to next message
Daniele is currently offline Daniele
Messages: 45
Registered: August 2010
Member
Hi there,

I would like to separate the pictogram model and the domain model as described in:

http://www.eclipse.org/forums/index.php?t=msg&th=172247& amp;start=0&S=c203ceb072b6812d39e0ac3742070175

Actually, I am able to create the model file in the src folder, e.g.,:

text.model
---------------------
<?xml version="1.0" encoding="ASCII"?>
<BIM:Intention xmi:version="2.0" xmlns:xmi="http://www.omg.org/XMI" xmlns:BIM="platform:/resource/org.eclipse.graphiti.bim/src/BIM.ecore " name="Test"/>

BUT, if I close and reopen the enviroment, I have the following error markers:

Multilpe markers at this line:
-- ClassNotFoundException: Class 'Intention' is not found or is abstract. (platform:/resource/test/src/tests.model, 2, 152)
-- PackageNotFoundException: Package with uri 'platform:/resource/org.eclipse.graphiti.bim/src/BIM.ecore' not found. (platform:/resource/test/src/tests.model, 2, 152)

Should I register the package's uri in some place?

Much appreciated any help or suggestions on how to do that :)
Bye
Daniele
Re: Package Not Found exception [message #565741 is a reply to message #565693] Fri, 27 August 2010 06:47 Go to previous message
Michael Wenz is currently offline Michael Wenz
Messages: 1621
Registered: July 2009
Location: Walldorf, Germany
Senior Member
This sounds as if there is something wrong with your EMF model in general.
Maybe you could check your extensions registered at
org.eclipse.emf.ecore.generated_package; your package should be registered
there. I doubt that this happens because of the separation of the domain
model.

For Graphiti no special registration is needed.

-Michael

"Daniele" <barone.daniele@gmail.com> wrote in message
news:i56n3o$2ft$1@build.eclipse.org...
> Hi there,
>
> I would like to separate the pictogram model and the domain model as
> described in:
>
> http://www.eclipse.org/forums/index.php?t=msg&th=172247& amp;start=0&S=c203ceb072b6812d39e0ac3742070175
>
> Actually, I am able to create the model file in the src folder, e.g.,:
>
> text.model
> ---------------------
> <?xml version="1.0" encoding="ASCII"?>
> <BIM:Intention xmi:version="2.0" xmlns:xmi="http://www.omg.org/XMI"
> xmlns:BIM="platform:/resource/org.eclipse.graphiti.bim/src/BIM.ecore "
> name="Test"/>
>
> BUT, if I close and reopen the enviroment, I have the following error
> markers:
>
> Multilpe markers at this line:
> -- ClassNotFoundException: Class 'Intention' is not found or is abstract.
> (platform:/resource/test/src/tests.model, 2, 152)
> -- PackageNotFoundException: Package with uri
> 'platform:/resource/org.eclipse.graphiti.bim/src/BIM.ecore' not found.
> (platform:/resource/test/src/tests.model, 2, 152)
>
> Should I register the package's uri in some place?
> Much appreciated any help or suggestions on how to do that :)
> Bye
> Daniele
>
Previous Topic:Zipped version of update site available
Next Topic:How to resize Polygon shapes and How to have a multiline text
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 16:58:22 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02445 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software