Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » ATF » Login via ATF browser crashed Eclipse
Login via ATF browser crashed Eclipse [message #562089] Fri, 13 November 2009 21:47 Go to next message
Sunny  is currently offline Sunny
Messages: 17
Registered: November 2009
Junior Member
Hello,

I had a problem in using the ATF's browser to login our system.

1. In the Eclipse Web Browser perspectively, I brought up the Firefox and typed in the URL, which is like: http://localhost:.../.. Then I could see the login window of our system.

2. After I typed in the user name/password and clicked the OK button, I saw the request was received by the web server which displayed some normal messages.

3. However, after a few seconds, the entire Eclipse environment was closed - sounds like the system was crashed. My application server is still up and running.

I had not do any setup or configuration after installing ATF into Eclipse. Do I need to setup/configure something in Eclipse before using ATF?

Thanks!

Sunny
Re: Login via ATF browser crashed Eclipse [message #562180 is a reply to message #562089] Mon, 16 November 2009 09:56 Go to previous message
Jacek Pospychala is currently offline Jacek Pospychala
Messages: 159
Registered: July 2009
Senior Member
Sunny,
does this issue persist? Does Eclipse close/crash every time you enter
that login window URL and press OK? or maybe it happend only once, or
from time to time?
If so, could you tell more details about this web page? Ideally, I'd
love to see it's source to try in my environment too, is it possible?

thanks

Jacek

ps. sorry for late response, I'm back now and should be answering more
often :-)

Sunny wrote:
> Hello,
>
> I had a problem in using the ATF's browser to login our system.
>
> 1. In the Eclipse Web Browser perspectively, I brought up the Firefox
> and typed in the URL, which is like: http://localhost:.../.. Then I
> could see the login window of our system.
> 2. After I typed in the user name/password and clicked the OK button,
> I saw the request was received by the web server which displayed some
> normal messages.
> 3. However, after a few seconds, the entire Eclipse environment was
> closed - sounds like the system was crashed. My application server is
> still up and running.
>
> I had not do any setup or configuration after installing ATF into
> Eclipse. Do I need to setup/configure something in Eclipse before
> using ATF?
>
> Thanks!
>
> Sunny
Previous Topic:ATF Installation
Next Topic:Login via ATF browser crashed Eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 31 21:45:48 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01630 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software