Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Y-axis format(Can't format y-axis properly)
Y-axis format [message #559628] Fri, 17 September 2010 13:02 Go to next message
Tomas Greif is currently offline Tomas Greif
Messages: 53
Registered: September 2010
Member
Hi,

I can't format y-axis properly (bar chart with with one series of data only).

Whatever I do the result is always in scientific format (e.g. 300E1 for 3.000). It is interesting that it works correctly for different chart in the same report.

Dataset is based on query (postgres), datatype of the column is NUMERIC.

I am using BIRT Report Designer 2.6, Birt Report Viewer (together with jboss)

Any idea what can cause such behavior?

Tomas
Re: Y-axis format [message #559703 is a reply to message #559628] Fri, 17 September 2010 15:42 Go to previous messageGo to next message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

What is your y-axis type set to?
Linear or logarithmic (third tab on wizard-click on Axis)? Can you post
the report?

Jason

On 9/17/2010 9:02 AM, TomasGreif wrote:
> Hi,
>
> I can't format y-axis properly (bar chart with with one series of data
> only).
>
> Whatever I do the result is always in scientific format (e.g. 300E1 for
> 3.000). It is interesting that it works correctly for different chart in
> the same report.
>
> Dataset is based on query (postgres), datatype of the column is NUMERIC.
>
> I am using BIRT Report Designer 2.6, Birt Report Viewer (together with
> jboss)
>
> Any idea what can cause such behavior?
>
> Tomas
>
Re: Y-axis format [message #559720 is a reply to message #559703] Fri, 17 September 2010 16:53 Go to previous messageGo to next message
Tomas Greif is currently offline Tomas Greif
Messages: 53
Registered: September 2010
Member
It is set to linear.

Snapshot of the report can be found here: http://www.collectionspro.eu/axis.JPG

The report itself (I have deleted some other charts and I also renamed the remaining charts) is here: http://www.collectionspro.eu/report_yaxis.rptdesign

Maybe I should also add there I am using shared data library (.rptlibrary)

I was thinking that some custom format might help, however I haven't found any custom format description so far.

Please let me know if you need more information, I really like BIRT, however such reports cannot be used in live environment.

EDIT: fyi... I get the same results using tomcat

Tomas

[Updated on: Mon, 20 September 2010 12:26]

Report message to a moderator

Re: Y-axis format [message #641189 is a reply to message #559720] Wed, 24 November 2010 14:08 Go to previous message
Jerome Godard is currently offline Jerome Godard
Messages: 6
Registered: November 2010
Junior Member
Hello, I get exactly the same issue, did you find a way to fix it? or do you have any workaround?

Thanks,

Jérôme
Previous Topic:Change locale via report-parameter
Next Topic:PDF rendering issue
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 24 08:36:03 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01914 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software