Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Cannot launch Eclipse Application
Cannot launch Eclipse Application [message #558414] Sun, 12 September 2010 15:24 Go to next message
Michael Spertus is currently offline Michael SpertusFriend
Messages: 78
Registered: July 2009
Member
I have been developing a Java plug-in which had been working fine, however now when I try to launch as an eclipse application, I momentarily get a wait cursor and then nothing happens. The Console tab says "<terminated> Eclipse Application [Eclipse Application] C:\Program Files\Java\jre6\bin\javaw.exe (Sep 12, 2010 10:14:55 AM)". None of the other tabs say anything remotely relevant. This has worked in the past, so I must have changed something, but it bails out with no info even before I can launch the debugger.

Is there any way to find more detailed information about why it is failing to launch?

Thanks,

Mike
Re: Cannot launch Eclipse Application [message #558487 is a reply to message #558414] Mon, 13 September 2010 08:37 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: andre.pietsch.a-sd.de

have a look into the ".log" files of your workspace you develop your
plugin in and the workspace of the target application. you can find them
in their ".metadata" directories.

regards

Am 12.09.2010 17:25, schrieb Michael Spertus:
> I have been developing a Java plug-in which had been working fine,
> however now when I try to launch as an eclipse application, I
> momentarily get a wait cursor and then nothing happens. The Console tab
> says "<terminated> Eclipse Application [Eclipse Application] C:\Program
> Files\Java\jre6\bin\javaw.exe (Sep 12, 2010 10:14:55 AM)". None of the
> other tabs say anything remotely relevant. This has worked in the past,
> so I must have changed something, but it bails out with no info even
> before I can launch the debugger.
>
> Is there any way to find more detailed information about why it is
> failing to launch?
>
> Thanks,
>
> Mike
Re: Cannot launch Eclipse Application [message #558678 is a reply to message #558487] Mon, 13 September 2010 21:55 Go to previous messageGo to next message
Michael Spertus is currently offline Michael SpertusFriend
Messages: 78
Registered: July 2009
Member
Thanks, that helped me figure out the problem, which was that I needed to set Program to Run to org.eclipse.ui.ide.workbench. As a sidenote, it would be nice if the error was displayed somewhere in Eclipse.

[Updated on: Tue, 14 September 2010 01:55]

Report message to a moderator

Re: Cannot launch Eclipse Application [message #606852 is a reply to message #558487] Mon, 13 September 2010 21:55 Go to previous messageGo to next message
Michael Spertus is currently offline Michael SpertusFriend
Messages: 78
Registered: July 2009
Member
Thanks, that helped me figure out the problem, which was that I needed to set Program to Run to org.eclipse.ui.ide.workbench
Re: Cannot launch Eclipse Application [message #1152884 is a reply to message #606852] Thu, 24 October 2013 08:31 Go to previous message
manjusha pentakota is currently offline manjusha pentakotaFriend
Messages: 1
Registered: October 2013
Junior Member
how to set Program to Run to org.eclipse.ui.ide.workbench
Previous Topic:Catching program exceptions and compile errors
Next Topic:Legal wordings for custom IDE splash screens
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 10:18:57 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.12912 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software