Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Epsilon » method not found esception
method not found esception [message #557732] Wed, 08 September 2010 15:46 Go to next message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 2
Registered: September 2010
Junior Member
HI
I am doing etl transformation between two ecore models

I have my own operation
i am using it in one rule
no error accurs it is okey

but when i want to use it in anoter rule
exception is thrown, that the method was not found, i was thiking that i mistake parameters or different return type
but everything is okey
I dont really know where the problem can be...

please any idea?
Re: method not found esception [message #557740 is a reply to message #557732] Wed, 08 September 2010 16:11 Go to previous message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios KolovosFriend
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Could you please send me your transformation, metamodels and sample
input models so that I can have a look at this?

My email address is dskolovos gmail com.

Cheers,
Dimitris

<fogelton@gmail.com> wrote:
> HI
> I am doing etl transformation between two ecore models
>
> I have my own operation
> i am using it in one rule
> no error accurs it is okey
>
> but when i want to use it in anoter rule
> exception is thrown, that the method was not found, i was thiking that
> i mistake parameters or different return type
> but everything is okey
> I dont really know where the problem can be...
>
> please any idea?
>
Re: method not found esception [message #593567 is a reply to message #557732] Wed, 08 September 2010 16:11 Go to previous message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios KolovosFriend
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Could you please send me your transformation, metamodels and sample
input models so that I can have a look at this?

My email address is dskolovos gmail com.

Cheers,
Dimitris

<fogelton@gmail.com> wrote:
> HI
> I am doing etl transformation between two ecore models
>
> I have my own operation
> i am using it in one rule
> no error accurs it is okey
>
> but when i want to use it in anoter rule
> exception is thrown, that the method was not found, i was thiking that
> i mistake parameters or different return type
> but everything is okey
> I dont really know where the problem can be...
>
> please any idea?
>
Previous Topic:method not found esception
Next Topic:Using the EmfModel class
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 06:32:51 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01726 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software