Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » AMP » AMP is Unavailable(Installation)
AMP is Unavailable [message #557520] Tue, 07 September 2010 23:12 Go to next message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 1
Registered: September 2010
Junior Member
Hi,

I tried both 32bit and 64bit version of eclipse modeling package and got the same error massage:

agent modeling platform is unavailable, please try again later.

While other components seem to work fine.

BTW, the name of AMP is gray rather than vivid black, hence the check box is unable to be checked.

Is that because AMP contains non ip-approved content?

Thanks for answering!

isonomia
Re: AMP is Unavailable [message #557534 is a reply to message #557520] Wed, 08 September 2010 02:18 Go to previous messageGo to next message
Miles Parker is currently offline Miles ParkerFriend
Messages: 1340
Registered: July 2009
Senior Member
No Real Name wrote on Tue, 07 September 2010 19:12
Hi,

I tried both 32bit and 64bit version of eclipse modeling package and got the same error massage:

agent modeling platform is unavailable, please try again later.

While other components seem to work fine.

BTW, the name of AMP is gray rather than vivid black, hence the check box is unable to be checked.

Is that because AMP contains non ip-approved content?

Thanks for answering!

isonomia


Yes, you're right. I have no idea what is going on. And no, the issue doesn't have anything to do with the IP content..that's for a minor dependency. Something's broken on the modeling side.. Sad Thanks for notifying me. Tracking this at:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=324710

In the meantime, please simply install from Update site:

http://www.eclipse.org/amp/installing/updates.php
Re: AMP is Unavailable [message #557535 is a reply to message #557520] Wed, 08 September 2010 02:19 Go to previous message
Miles Parker is currently offline Miles ParkerFriend
Messages: 1340
Registered: July 2009
Senior Member
No Real Name wrote on Tue, 07 September 2010 19:12
Hi,

I tried both 32bit and 64bit version of eclipse modeling package and got the same error massage:

agent modeling platform is unavailable, please try again later.

While other components seem to work fine.

BTW, the name of AMP is gray rather than vivid black, hence the check box is unable to be checked.

Is that because AMP contains non ip-approved content?

Thanks for answering!

isonomia


Yes, you're right. I have no idea what is going on. And no, the issue doesn't have anything to do with the IP content..that's for a minor dependency. Something's broken on the modeling side.. Sad Thanks for notifying me. Tracking this at:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=324710

In the meantime, please simply install from Update site:

http://www.eclipse.org/amp/installing/updates.php
Previous Topic:DSL For Amp
Next Topic:BIRT Report Development
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 13:36:40 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01663 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software