Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » RSE trouble - "daemon failed to launch..."
RSE trouble - "daemon failed to launch..." [message #556977] Fri, 03 September 2010 09:27 Go to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 2
Registered: September 2010
Junior Member
Hi everyone,
I currently run Galileo on an XP machine at work and use the Remote System Explorer to connect to our Ubuntu servers.

But I just got a new machine here with Win 7 on it, and every time I try to connect to the same server through RSE, I get the following error:

"Daemon failed to launch server on [ServerAddress] using port 0"

I initially download Helios PDT to do this, but after that gave me said error, I tried Galileo PDT, but the same problem remains.

Both the machines have "Java(TM) 6 Update 21" installed as the JRE.

Everything is still working fine on the old machine, but the problem persists on the new one.

Could someone help me out pls?
Re: RSE trouble - "daemon failed to launch..." [message #556987 is a reply to message #556977] Fri, 03 September 2010 10:00 Go to previous message
No real name is currently offline No real name
Messages: 2
Registered: September 2010
Junior Member
nevermind...my stupid.

The server is indeed not running dstore, the older machine was connected through ssh. For some reason I was convinced it was dstore.
Previous Topic:PDT support for Zend Framework
Next Topic:ram usage java and others.
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Apr 20 19:40:31 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02329 seconds