Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » [ATL] Error xmi.PackageNotFoundException
[ATL] Error xmi.PackageNotFoundException [message #554670] Tue, 24 August 2010 03:03
Transformed is currently offline Transformed
Messages: 21
Registered: June 2010
Junior Member
HI all,
I have following problem in xmi.PackageNotFoundException

I have following metamodel of CDL
Package {
name[EString];
author[EString];
roleTypes [relation, ofTYpe:RoleType, 0..*],
.......}

I have following metamodel of XML
Root -(extends)-> Element;
Elements-(extends)-> Node{
children [relation,ofType:Node,0..*]
}
Node{
name [EString];
value [Esting];
}

I have following ATL code
rule package2root{
	from 
		s : CDL!Package 
	to 
		t: XML!Root(
		name <-'cdl:Package')
}

I have the following CDL model instance
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<package xmlns="http://www.w3.org/2005/10/cdl" xmlns:cdl="http://www.w3.org/2005/10/cdl" xmlns:cdl2="http://www.pi4soa.org/cdl2" xmlns:pur="java:com.acme.purchasing" xmlns:tns="http://www.pi4soa.org/purchase" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" author="gary" name="PurchaseGoods" targetNamespace="http://www.pi4soa.org/purchase" version="0.1">

But it gives me an error like this
Error loading platform:/resource/test2Bpel/CDL Specification/purchaseGood.cdl: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'http://www.w3.org/2005/10/cdl' not found. (platform:/resource/test2Bpel/CDL%20Specification/purchaseGood.cdl, 2, 353)

I tried changing the <package> to <Package> also but it did not work.

Suggest me !!
Previous Topic:[ATL] How to launch a ATL transformation on a workflow file
Next Topic:[ATL] how to create a refernce from one rule to another
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 24 07:56:21 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01633 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software