Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » Errors on Mac when running SWTBot tests
Errors on Mac when running SWTBot tests [message #551205] Thu, 05 August 2010 15:28 Go to next message
Abhishek Sharma is currently offline Abhishek Sharma
Messages: 4
Registered: August 2010
Junior Member
Hey,
I have been playing around with SWTBot and am just a beginner.I have written a couple of tests on Windows to make sure that a project is created is my workspace and to check if the program runs fine. They seem to run fine. Now that I run those tests the program just gets stuck and I get quite a few error messages in my console view which I have no idea about. Any help would be highly appreciated. This is what I get :

!SESSION 2010-08-05 10:24:13.840 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=I20100608-0911
java.version=1.6.0_20
java.vendor=Apple Inc.
BootLoader constants: OS=macosx, ARCH=x86_64, WS=cocoa, NL=en_US
Framework arguments: -version 3 -port 64472 -testLoaderClass org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestLoader -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit4.runtime -classNames org.eclipse.photran.ui.vpg.tests.ManagedMakeTester -application org.eclipse.swtbot.eclipse.core.swtbottestapplication -product org.eclipse.sdk.ide -testpluginname org.eclipse.photran.ui.vpg.tests
Command-line arguments: -os macosx -ws cocoa -arch x86_64 -consoleLog -version 3 -port 64472 -testLoaderClass org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestLoader -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit4.runtime -classNames org.eclipse.photran.ui.vpg.tests.ManagedMakeTester -application org.eclipse.swtbot.eclipse.core.swtbottestapplication -product org.eclipse.sdk.ide -data /Users/abhisheksharma/Documents/workspace/../junit-workspace -dev file:/Users/abhisheksharma/Documents/workspace/.metadata/.pl ugins/org.eclipse.pde.core/pde-junit/dev.properties -os macosx -ws cocoa -arch x86_64 -consoleLog -testpluginname org.eclipse.photran.ui.vpg.tests

!ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.280
!MESSAGE The following is a complete list of bundles which are not resolved, see the prior log entry for the root cause if it exists:
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.280
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.linux_5.2.0.qualifier [31] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.linux 2 0 2010-08-05 10:24:17.281
!MESSAGE Platform filter did not match: (osgi.os=linux)
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.281
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.linux.x86_5.2.0.qualifier [34] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.linux.x86 2 0 2010-08-05 10:24:17.282
!MESSAGE Platform filter did not match: (&(osgi.os=linux)(osgi.arch=x86))
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.282
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.linux.x86_64_5.2.0.qualifier [35] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.linux.x86_64 2 0 2010-08-05 10:24:17.282
!MESSAGE Platform filter did not match: (&(osgi.os=linux)(osgi.arch=x86_64))
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.283
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.solaris_5.2.0.qualifier [38] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.solaris 2 0 2010-08-05 10:24:17.283
!MESSAGE Platform filter did not match: (&(osgi.os=solaris)(osgi.arch=sparc))
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.283
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.win32_5.2.0.qualifier [40] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.win32 2 0 2010-08-05 10:24:17.283
!MESSAGE Platform filter did not match: (osgi.os=win32)

!ENTRY org.eclipse.ui 4 4 2010-08-05 10:24:20.072
!MESSAGE Referenced part does not exist yet: org.eclipse.ui.views.TaskList.

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2010-08-05 10:24:20.989
!MESSAGE System property http.nonProxyHosts has been set to local|*.local|169.254/16|*.169.254/16 by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences

!ENTRY org.eclipse.mylyn.tasks.ui 2 0 2010-08-05 10:24:21.240
!MESSAGE No search provider was registed. Tasks search is not available.

!ENTRY org.eclipse.cdt.core 1 0 2010-08-05 10:24:32.892
!MESSAGE Indexed 'TestProject' (0 sources, 26 headers) in 1.36 sec: 373 declarations; 495 references; 3 unresolved inclusions; 0 syntax errors; 2 unresolved names (0.23%)

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2010-08-05 10:25:02.346
!MESSAGE An unexpected runtime error has occurred. The application will terminate.

!ENTRY org.eclipse.core.jobs 4 2 2010-08-05 10:25:05.523
!MESSAGE An internal error occurred during: "Activity Monitor Job".
Re: Errors on Mac when running SWTBot tests [message #551253 is a reply to message #551205] Thu, 05 August 2010 17:46 Go to previous messageGo to next message
Ketan Padegaonkar is currently offline Ketan Padegaonkar
Messages: 873
Registered: July 2009
Senior Member
Could you pass in -debug as an argument to get more information on
what's happening. Also you might want to pass in a -XstartOnFirstThread
JVM argument when invoking java.

--
Ketan
http://ketan.padegaonkar.name | http://eclipse.org/swtbot

On 8/5/10 8:29 AM, Abhi23 wrote:
> Hey,
> I have been playing around with SWTBot and am just a beginner.I have
> written a couple of tests on Windows to make sure that a project is
> created is my workspace and to check if the program runs fine. They seem
> to run fine. Now that I run those tests the program just gets stuck and
> I get quite a few error messages in my console view which I have no idea
> about. Any help would be highly appreciated. This is what I get :
>
> !SESSION 2010-08-05 10:24:13.840
> -----------------------------------------------
> eclipse.buildId=I20100608-0911
> java.version=1.6.0_20
> java.vendor=Apple Inc.
> BootLoader constants: OS=macosx, ARCH=x86_64, WS=cocoa, NL=en_US
> Framework arguments: -version 3 -port 64472 -testLoaderClass
> org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestLoader
> -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit4.runtime -classNames
> org.eclipse.photran.ui.vpg.tests.ManagedMakeTester -application
> org.eclipse.swtbot.eclipse.core.swtbottestapplication -product
> org.eclipse.sdk.ide -testpluginname org.eclipse.photran.ui.vpg.tests
> Command-line arguments: -os macosx -ws cocoa -arch x86_64 -consoleLog
> -version 3 -port 64472 -testLoaderClass
> org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestLoader
> -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit4.runtime -classNames
> org.eclipse.photran.ui.vpg.tests.ManagedMakeTester -application
> org.eclipse.swtbot.eclipse.core.swtbottestapplication -product
> org.eclipse.sdk.ide -data
> /Users/abhisheksharma/Documents/workspace/../junit-workspace -dev
> file:/Users/abhisheksharma/Documents/workspace/.metadata/.pl
> ugins/org.eclipse.pde.core/pde-junit/dev.properties -os macosx -ws cocoa
> -arch x86_64 -consoleLog -testpluginname org.eclipse.photran.ui.vpg.tests
>
> !ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.280
> !MESSAGE The following is a complete list of bundles which are not
> resolved, see the prior log entry for the root cause if it exists:
> !SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.280
> !MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.linux_5.2.0.qualifier [31] was not
> resolved.
> !SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.linux 2 0 2010-08-05 10:24:17.281
> !MESSAGE Platform filter did not match: (osgi.os=linux)
> !SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.281
> !MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.linux.x86_5.2.0.qualifier [34] was
> not resolved.
> !SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.linux.x86 2 0 2010-08-05 10:24:17.282
> !MESSAGE Platform filter did not match: (&(osgi.os=linux)(osgi.arch=x86))
> !SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.282
> !MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.linux.x86_64_5.2.0.qualifier [35]
> was not resolved.
> !SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.linux.x86_64 2 0 2010-08-05 10:24:17.282
> !MESSAGE Platform filter did not match:
> (&(osgi.os=linux)(osgi.arch=x86_64))
> !SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.283
> !MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.solaris_5.2.0.qualifier [38] was
> not resolved.
> !SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.solaris 2 0 2010-08-05 10:24:17.283
> !MESSAGE Platform filter did not match:
> (&(osgi.os=solaris)(osgi.arch=sparc))
> !SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 10:24:17.283
> !MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.win32_5.2.0.qualifier [40] was not
> resolved.
> !SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.win32 2 0 2010-08-05 10:24:17.283
> !MESSAGE Platform filter did not match: (osgi.os=win32)
>
> !ENTRY org.eclipse.ui 4 4 2010-08-05 10:24:20.072
> !MESSAGE Referenced part does not exist yet: org.eclipse.ui.views.TaskList.
>
> !ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2010-08-05 10:24:20.989
> !MESSAGE System property http.nonProxyHosts has been set to
> local|*.local|169.254/16|*.169.254/16 by an external source. This value
> will be overwritten using the values from the preferences
>
> !ENTRY org.eclipse.mylyn.tasks.ui 2 0 2010-08-05 10:24:21.240
> !MESSAGE No search provider was registed. Tasks search is not available.
>
> !ENTRY org.eclipse.cdt.core 1 0 2010-08-05 10:24:32.892
> !MESSAGE Indexed 'TestProject' (0 sources, 26 headers) in 1.36 sec: 373
> declarations; 495 references; 3 unresolved inclusions; 0 syntax errors;
> 2 unresolved names (0.23%)
>
> !ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2010-08-05 10:25:02.346
> !MESSAGE An unexpected runtime error has occurred. The application will
> terminate.
>
> !ENTRY org.eclipse.core.jobs 4 2 2010-08-05 10:25:05.523
> !MESSAGE An internal error occurred during: "Activity Monitor Job".
>
Re: Errors on Mac when running SWTBot tests [message #551273 is a reply to message #551253] Thu, 05 August 2010 18:57 Go to previous messageGo to next message
Abhishek Sharma is currently offline Abhishek Sharma
Messages: 4
Registered: August 2010
Junior Member
I did what you suggested.Errors still persist.This is what I get :

!SESSION 2010-08-05 13:55:28.534 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=I20100608-0911
java.version=1.6.0_20
java.vendor=Apple Inc.
BootLoader constants: OS=macosx, ARCH=x86_64, WS=cocoa, NL=en_US
Framework arguments: -version 3 -port 49154 -testLoaderClass org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestLoader -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit4.runtime -classNames org.eclipse.photran.ui.vpg.tests.ManagedMakeTester -application org.eclipse.swtbot.eclipse.core.swtbottestapplication -product org.eclipse.sdk.ide -testpluginname org.eclipse.photran.ui.vpg.tests
Command-line arguments: -os macosx -ws cocoa -arch x86_64 -consoleLog -debug -version 3 -port 49154 -testLoaderClass org.eclipse.jdt.internal.junit4.runner.JUnit4TestLoader -loaderpluginname org.eclipse.jdt.junit4.runtime -classNames org.eclipse.photran.ui.vpg.tests.ManagedMakeTester -application org.eclipse.swtbot.eclipse.core.swtbottestapplication -product org.eclipse.sdk.ide -data /Users/abhisheksharma/Documents/workspace/../junit-workspace -dev file:/Users/abhisheksharma/Documents/workspace/.metadata/.pl ugins/org.eclipse.pde.core/pde-junit/dev.properties -os macosx -ws cocoa -arch x86_64 -consoleLog -testpluginname org.eclipse.photran.ui.vpg.tests

!ENTRY org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 13:55:38.492
!MESSAGE The following is a complete list of bundles which are not resolved, see the prior log entry for the root cause if it exists:
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 13:55:38.492
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.linux_5.2.0.qualifier [31] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.linux 2 0 2010-08-05 13:55:38.492
!MESSAGE Platform filter did not match: (osgi.os=linux)
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 13:55:38.493
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.linux.x86_5.2.0.qualifier [34] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.linux.x86 2 0 2010-08-05 13:55:38.493
!MESSAGE Platform filter did not match: (&(osgi.os=linux)(osgi.arch=x86))
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 13:55:38.493
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.linux.x86_64_5.2.0.qualifier [35] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.linux.x86_64 2 0 2010-08-05 13:55:38.494
!MESSAGE Platform filter did not match: (&(osgi.os=linux)(osgi.arch=x86_64))
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 13:55:38.494
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.solaris_5.2.0.qualifier [38] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.solaris 2 0 2010-08-05 13:55:38.495
!MESSAGE Platform filter did not match: (&(osgi.os=solaris)(osgi.arch=sparc))
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2010-08-05 13:55:38.495
!MESSAGE Bundle org.eclipse.cdt.core.win32_5.2.0.qualifier [40] was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.cdt.core.win32 2 0 2010-08-05 13:55:38.495
!MESSAGE Platform filter did not match: (osgi.os=win32)

!ENTRY org.eclipse.ui 4 4 2010-08-05 13:55:41.401
!MESSAGE Referenced part does not exist yet: org.eclipse.ui.views.TaskList.

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2010-08-05 13:55:42.590
!MESSAGE System property http.nonProxyHosts has been set to local|*.local|169.254/16|*.169.254/16 by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences

!ENTRY org.eclipse.mylyn.tasks.ui 2 0 2010-08-05 13:55:42.989
!MESSAGE No search provider was registed. Tasks search is not available.

!ENTRY org.eclipse.cdt.core 1 0 2010-08-05 13:56:07.740
!MESSAGE Indexed 'TestProject' (0 sources, 26 headers) in 4.03 sec: 373 declarations; 495 references; 3 unresolved inclusions; 0 syntax errors; 2 unresolved names (0.23%)

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2010-08-05 13:56:21.551
!MESSAGE An unexpected runtime error has occurred. The application will terminate.
Re: Errors on Mac when running SWTBot tests [message #647436 is a reply to message #551273] Thu, 06 January 2011 10:53 Go to previous message
Romain Bioteau is currently offline Romain Bioteau
Messages: 62
Registered: August 2009
Location: Grenoble
Member
Hi,
You should try to pass "-d32" jvm args to pass your JVM in 32bit.
There is a known issue with 64bit jvm under Mac.

BR


R&D Engineer at BonitaSoft
Previous Topic:Problem in running multiple swtbot in thread
Next Topic:how to get screenshots, logger messages into results/${class-name}.html file?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 24 08:08:29 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02112 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software