Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » JAAS in RCP - Unable to locate a login configuration
JAAS in RCP - Unable to locate a login configuration [message #550401] Fri, 30 July 2010 09:33 Go to next message
Juergen Weber is currently offline Juergen Weber
Messages: 54
Registered: July 2009
Member
Hi,

has somebody managed to get JAAS running in RCP?

It works if I run the product in the IDE, but if I export the product and run the standalone RCP app, I always get
java.io.IOException: Unable to locate a login configuration

But:
new File(System.getProperty("java.security.auth.login.config")).exists() is true !!!

Thanks,
Juergen
Re: JAAS in RCP - Unable to locate a login configuration [message #550665 is a reply to message #550401] Wed, 04 August 2010 06:25 Go to previous message
Juergen Weber is currently offline Juergen Weber
Messages: 54
Registered: July 2009
Member
Well, looks like OSGI and JAAS don't like each other very much.

Seems like one should use the org.eclipse.equinox.security plugin.

I got the example working that is attached to https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=248067

Cheers, Juergen
Previous Topic:File Browser in ViewPart or Editor?
Next Topic:Selection dialogs initially empty
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 11:42:03 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01646 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software