Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Exception while startup causes Debugging disabled???
Exception while startup causes Debugging disabled??? [message #549657] Tue, 27 July 2010 13:31 Go to next message
mho is currently offline mho
Messages: 11
Registered: July 2010
Junior Member
Hi,
at the moment I watch a partly ridiculous behaviour of my RCP and
Eclipse together. I made a few changes in my modeland wanted to watch
the results in the Debugging perspective. For this I set a breakpoint in
a view class that was to show the changes. Unfortunately, I could see
anything. Eclipse didn't even change to Debugging perspective when I
tried to start the debugging session.
I was only able to set and use a breakpoint in my application class at
this line: int returnCode = PlatformUI.createAndRunWorkbench(display,
new ApplicationWorkbenchAdvisor());
When I had a look in the incidents at that point, I saw that at some
point Classloader (of course...) was called and the run stopped in a
try/catch block in this class. At that point a ClassNotFoundException
should be catched but I couldn't figure out what class it was that
couldn't be found...
Well, maybe this was the exception that caused Eclipse to anticipate
debugging? But why? What is the class that couldn't be found? Has
anybody experiences a behavour like that or heard of something similar
and a solution for that?
Thx for any help, mho
Re: Exception while startup causes Debugging disabled??? [message #549740 is a reply to message #549657] Tue, 27 July 2010 19:11 Go to previous message
mho is currently offline mho
Messages: 11
Registered: July 2010
Junior Member
Very strange! I had the same project running on another machine now and it worked?!
Well, really strange: The installation on the first machine is "simple" JEE 3.6 installation with subclipse as the only plugin. The current machine is exactly the same. As they are both macs, there is no change or difference in the Java installation... Ok, what I obviously have to do is just throw away the installation on the first machine and install a new Eclipse. Fortunately the source of the project is saved on an extarnal svn. Smile
mho
Previous Topic:"Some inter-plug-in dependencies have not been satisfied" error when the missing plug-ins
Next Topic:runaction introURL in 3.5.2 to support commands instead of actions?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 02 16:47:07 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04286 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software