Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » XWT and CSS: Warning - could not initialize CSS styling : org.eclipse.e4.xwt.css.CSSEngineNotFoundEx(org.eclipse.e4.xwt.tests.style.css.HelloWorld)
XWT and CSS: Warning - could not initialize CSS styling : org.eclipse.e4.xwt.css.CSSEngineNotFoundEx [message #549530] Tue, 27 July 2010 06:31 Go to next message
Mo P. is currently offline Mo P.
Messages: 24
Registered: July 2010
Junior Member
Hey,

I get the following error when I try to run the above mentioned example. What can I do? Wink

Warning - could not initialize CSS styling : org.eclipse.e4.xwt.css.CSSEngineNotFoundException: java.lang.reflect.InvocationTargetException
java.lang.NullPointerException
	at org.eclipse.e4.xwt.css.AbstractCSSStyle.applyStyle(AbstractCSSStyle.java:189)
	at org.eclipse.e4.xwt.javabean.ResourceLoader.applyStyles(ResourceLoader.java:866)
	at org.eclipse.e4.xwt.javabean.ResourceLoader.doCreate(ResourceLoader.java:591)
	at org.eclipse.e4.xwt.javabean.ResourceLoader.doCreate(ResourceLoader.java:467)
	at org.eclipse.e4.xwt.javabean.ResourceLoader.createCLRElement(ResourceLoader.java:371)
	at org.eclipse.e4.xwt.internal.core.Core.createCLRElement(Core.java:619)
	at org.eclipse.e4.xwt.internal.core.Core.load(Core.java:676)
	at org.eclipse.e4.xwt.internal.core.Core.load(Core.java:646)
	at org.eclipse.e4.xwt.XWTLoader.loadWithOptions(XWTLoader.java:838)
	at org.eclipse.e4.xwt.XWTLoader$1.run(XWTLoader.java:771)
	at org.eclipse.core.databinding.observable.Realm.runWithDefault(Realm.java:332)
	at org.eclipse.e4.xwt.XWTLoader.open(XWTLoader.java:765)
	at org.eclipse.e4.xwt.XWTLoader.open(XWTLoader.java:717)
	at org.eclipse.e4.xwt.XWT.open(XWT.java:416)


Thanks in advance.
Best regards

Moritz

Re: XWT and CSS: Warning - could not initialize CSS styling : org.eclipse.e4.xwt.css.CSSEngineNotFou [message #551072 is a reply to message #549530] Thu, 05 August 2010 06:12 Go to previous message
Mo P. is currently offline Mo P.
Messages: 24
Registered: July 2010
Junior Member
I created a bug report:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=321486
Previous Topic:Developing plug-ins
Next Topic:XWT and CSS: Warning - could not initialize CSS styling : org.eclipse.e4.xwt.css.CSSEngineNotFoundEx
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 18:58:05 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02791 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software