Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Virgo » Problem using sl4j 1.6.10
Problem using sl4j 1.6.10 [message #548129] Tue, 20 July 2010 17:53 Go to next message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 4
Registered: July 2010
Junior Member
When I try to deploy the bundle slf4j-api-1.6.0.jar I get the following error :

Resolver report:
Uses violation: <Import-Package: org.slf4j.impl; version="1.5.5"> in bundle <slf4j.api_1.6.0>
Found conflicts:
package 'org.slf4j.spi_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.api_1.5.10' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j.spi_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j.spi_1.5.10' in bundle 'org.eclipse.virgo.region.user_0.0.0' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j.spi_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j.spi_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.api_1.5.10' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j.spi_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j.spi_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.api_1.5.10' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j.spi_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j.spi_1.5.10' in bundle 'org.eclipse.virgo.region.user_0.0.0' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j.spi_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j.spi_1.5.10' in bundle 'org.eclipse.virgo.region.user_0.0.0' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j.spi_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.api_1.5.10' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.api_1.5.10' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j_1.5.10' in bundle 'org.eclipse.virgo.region.user_0.0.0' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.api_1.5.10' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j_1.5.10' in bundle 'org.eclipse.virgo.region.user_0.0.0' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'
package 'org.slf4j_1.5.10' in bundle 'org.eclipse.virgo.region.user_0.0.0' used by 'org.slf4j.impl_1.5.10' in bundle 'com.springsource.slf4j.nop_1.5.10'
conflicts with 'org.slf4j_1.6.0' in bundle 'slf4j.api_1.6.0'


Is it normal that I can't deploy this bundle?
Re: Problem using sl4j 1.6.10 [message #548265 is a reply to message #548129] Wed, 21 July 2010 09:47 Go to previous message
Glyn Normington is currently offline Glyn NormingtonFriend
Messages: 1222
Registered: July 2009
Senior Member
Yes, that's not too surprising as Virgo's logging infrastructure provides slf4j interfaces and these are getting mixed up with the version you deployed. It would be much simpler to use the slf4j version packaged with Virgo.
Previous Topic:Green Pages cannot read META-INF file
Next Topic:Problem using sl4j 1.6.10
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 25 02:14:33 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02269 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software