Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » AJDT » eclipse editor shows errors, but ITD works, how to fix
eclipse editor shows errors, but ITD works, how to fix [message #547488] Sat, 17 July 2010 11:26 Go to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 113
Registered: July 2009
Senior Member
I am using the 2.1.0 e3.5x release of AJDT. When I use an ITD in the eclipse editor, after creating a brand new AJDT project, the ITD shows editor errors pretty much for all types. However, the project runs fine so the compilation is okay.

It appears to be an editor integration issue.

Do I have a bad configuration/options setting somewhere?

Thoughts?

I would attach a screen shot but I do not see a file attachment button in the web interface for the forum.

[Updated on: Sat, 17 July 2010 11:28]

Report message to a moderator

Re: eclipse editor shows errors, but ITD works, how to fix [message #547504 is a reply to message #547488] Sat, 17 July 2010 16:56 Go to previous messageGo to next message
Andrew Eisenberg is currently offline Andrew Eisenberg
Messages: 368
Registered: July 2009
Senior Member
Two possibilities here:

1. you do not have JDT weaving enabled.

2. You are opening your Aspect file in a Java editor
Re: eclipse editor shows errors, but ITD works, how to fix [message #547513 is a reply to message #547504] Sat, 17 July 2010 22:17 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 113
Registered: July 2009
Senior Member
Looks like the editor is the issue. Weaving is enabled. Will look for the default editor setting in aspectj projects.

Thanks.
Re: eclipse editor shows errors, but ITD works, how to fix [message #547580 is a reply to message #547513] Mon, 19 July 2010 00:06 Go to previous messageGo to next message
Andrew Eisenberg is currently offline Andrew Eisenberg
Messages: 368
Registered: July 2009
Senior Member
If the editor does not seem to be the problem, you can send me a screenshot and a simple failing project directly:

andrew at eisenberg dot as
Re: eclipse editor shows errors, but ITD works, how to fix [message #601128 is a reply to message #547504] Sat, 17 July 2010 22:17 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 113
Registered: July 2009
Senior Member
Looks like the editor is the issue. Weaving is enabled. Will look for the default editor setting in aspectj projects.

Thanks.
Re: eclipse editor shows errors, but ITD works, how to fix [message #601139 is a reply to message #601128] Mon, 19 July 2010 00:06 Go to previous message
Andrew Eisenberg is currently offline Andrew Eisenberg
Messages: 368
Registered: July 2009
Senior Member
If the editor does not seem to be the problem, you can send me a screenshot and a simple failing project directly:

andrew at eisenberg dot as
Previous Topic:eclipse editor shows errors, but ITD works, how to fix
Next Topic:"Deployable plug-ins and fragments with AspectJ support" missing in 3.6
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 22 11:52:37 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05102 seconds