Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Eclipse (Helios) not showing any Errors
Eclipse (Helios) not showing any Errors [message #546997] Wed, 14 July 2010 21:57 Go to next message
Simon L. is currently offline Simon L.
Messages: 22
Registered: January 2010
Junior Member
Hello there,
I just installed helios and imported my old projects, when I discovered that no Java errors are shown in the package explorer as well as in the Problems view. I changed zero settings, just imported some old source folders into freshly created projects.
I use the packing "Eclipse for RCP/RAP"

http://screencast.com/t/OWVkNmI4Nz

Sorry, disregard this. I did not select build automatically.

[Updated on: Wed, 14 July 2010 22:11]

Report message to a moderator

Re: Eclipse (Helios) not showing any Errors [message #547031 is a reply to message #546997] Thu, 15 July 2010 05:53 Go to previous message
Dani Megert is currently offline Dani Megert
Messages: 3801
Registered: July 2009
Senior Member
Simon L. wrote:
> Hello there,
> I just installed helios and imported my old projects, when I
> discovered that no Java errors are shown in the package explorer as
> well as in the Problems view. I changed zero settings, just imported
> some old source folders into freshly created projects.
Is auto-build on? Did you rebuild? Maybe a JRE is missing?

Dani
>
> http://screencast.com/t/OWVkNmI4Nz
Previous Topic:Preventing modify -> rename-the-file -> save exception
Next Topic:[plugin] modifying the wizard page
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 13:59:10 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01778 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software