Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » ServerTools (WTP) » XML Templates not working
XML Templates not working [message #546646] Tue, 13 July 2010 16:06 Go to next message
Lars Vogel Unavailable until 15 August 2016 is currently offline Lars Vogel Unavailable until 15 August 2016Friend
Messages: 1051
Registered: July 2009
Senior Member

I migrated a workspace from Eclipse 3.5 to Eclipse 3.6.

Unfortunately my self-defined XML templates are not working anymore.

I still see the templates under Preferences -> XML -> XML Files -> Editor -> Templates. Automatically insert is flagged for the templates.

The editor I'm using is XMLMultiPageEditorPart.

If I switch back to Eclipse 3.5 Ctrl+Space shows my templates while Eclipse 3.6 does not show them.

Any advice?

Best regards, Lars
Re: XML Templates not working [message #546686 is a reply to message #546646] Tue, 13 July 2010 18:31 Go to previous messageGo to next message
Nick Sandonato is currently offline Nick SandonatoFriend
Messages: 126
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Lars,

It looks like there is a bug with the XML template computer that doesn't account for templates in the "All XML" context. As a workaround for now, you might be able to refine the context of your templates so that you'll get your templates back by picking something like "XML Tag".

I've opened up https://bugs.eclipse.org/319771 to track this.

[Updated on: Tue, 13 July 2010 18:33]

Report message to a moderator

Re: XML Templates not working [message #546705 is a reply to message #546686] Tue, 13 July 2010 20:44 Go to previous message
Lars Vogel Unavailable until 15 August 2016 is currently offline Lars Vogel Unavailable until 15 August 2016Friend
Messages: 1051
Registered: July 2009
Senior Member

Hi Nick,

cool. Thanks for the workaround, the bug report and the patch in the bug report.

Best regards, Lars
Previous Topic:WSDL Editor extension points
Next Topic:WTP 3.2 and Tomcat 7 - webapp defined context.xml is broken
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 30 20:34:04 GMT 2016

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03963 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software