Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » Newbie question: Script arguments pass does not work
Newbie question: Script arguments pass does not work [message #545919] Fri, 09 July 2010 11:26 Go to next message
Kib Eki is currently offline Kib Eki
Messages: 1
Registered: July 2010
Junior Member
Hi,

today I installed eclipse helios with php plugin together with zend debugger. PHP version 5.2.13.
I want to it to work on my existing PHP scripts.
Now I wonder why it does not work to pass the arguments to the script with tab "PHP Script Arguments". When i start the debugger I can see that argv is filled up with the arguments.

Thank you.
Re: Newbie question: Script arguments pass does not work [message #641819 is a reply to message #545919] Sun, 28 November 2010 08:12 Go to previous messageGo to next message
Paul Mahoney is currently offline Paul Mahoney
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
Just to say I have the same problem. I've tried entering all sorts of stuff under the 'PHP Script Argument' tab, when setting up a PHP Script Debug configuration... but when I start the debug session all I see is argc=1 Sad

So how are you meant to enter script arguments?
Re: Newbie question: Script arguments pass does not work [message #641830 is a reply to message #641819] Sun, 28 November 2010 10:38 Go to previous messageGo to next message
sNop is currently offline sNop
Messages: 281
Registered: July 2009
Senior Member
This is an OpenPGP/MIME signed message (RFC 2440 and 3156)
--------------enigF6DCE7FEBF5A207C0D5D98D7
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

When it doesn't work pls create ticket in pdt bugzilla

On 28. 11. 2010 14:12, Paul Mahoney wrote:
> Just to say I have the same problem. I've tried entering all sorts of s=
tuff under the 'PHP Script Argument' tab, when setting up a PHP Script De=
bug configuration... but when I start the debug session all I see is argc=
=3D1 :(
> So how are you meant to enter script arguments?


--------------enigF6DCE7FEBF5A207C0D5D98D7
Content-Type: application/pgp-signature; name="signature.asc"
Content-Description: OpenPGP digital signature
Content-Disposition: attachment; filename="signature.asc"

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.14 (MingW32)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iEYEARECAAYFAkzyd4UACgkQkCAxuhXMpxVK0wCeNwfww3sVU4a1Oh44Leco nz2r
su8An2mWiHstKEyTfov57JnVSy/mq+v8
=lK1Y
-----END PGP SIGNATURE-----

--------------enigF6DCE7FEBF5A207C0D5D98D7--
Re: Newbie question: Script arguments pass does not work [message #642627 is a reply to message #545919] Wed, 01 December 2010 23:24 Go to previous message
Un  is currently offline Un
Messages: 3
Registered: November 2010
Junior Member
I've got this problem too on Mac OS 10.6 with Helios/PDT.

I searched Bugzilla and it looks like there've been a couple bugs filed for this issue:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=323931

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=331312
Previous Topic:How can I add all PHP functions to templates?
Next Topic:Remove path from linked project in include path
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 30 10:31:46 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04097 seconds