Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » [ATL] Problem with keywords
[ATL] Problem with keywords [message #540054] Mon, 14 June 2010 17:14 Go to next message
Mario Cervera is currently offline Mario CerveraFriend
Messages: 66
Registered: July 2009
Member
Hi,

I have a metamodel with a class X which has properties "from" and "to". How
can I access the value of these properties in my ATL transformation? ATL
interprets them as keywords so my transformation doesn't work.

Any help will be appreciated :-)

Thanks in advance.

Mario
Re: [ATL] Problem with keywords [message #540061 is a reply to message #540054] Mon, 14 June 2010 17:55 Go to previous messageGo to next message
Sylvain EVEILLARD is currently offline Sylvain EVEILLARDFriend
Messages: 523
Registered: July 2009
Senior Member
Use quotes
Re: [ATL] Problem with keywords [message #540175 is a reply to message #540061] Tue, 15 June 2010 09:25 Go to previous message
Mario Cervera is currently offline Mario CerveraFriend
Messages: 66
Registered: July 2009
Member
Thanks, it worked :D

"Sylvain EVEILLARD" <s.eveillard@netfective.com> escribi
Previous Topic:[ATL] Two output models serialized into the same file?
Next Topic:Calling a method in UMLUtil from ATL
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 23 01:50:45 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07541 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software