Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » problem am3.loadmodel
problem am3.loadmodel [message #539769] Sat, 12 June 2010 19:43 Go to next message
aristot  is currently offline aristot
Messages: 2
Registered: June 2010
Junior Member
Hi

i want to excute an ATL transformation ( OCL2SWRL ) by Eclipse, that i found it at the website http://www.eclipse.org/m2m/atl/atlTransformations/#OCL2SWRL

when i start to excute the Build.xml (OCL2SWRL.xml) an error message appear :
Buildfile: D:\pour projet\Application SPEMOntology\OCL2SWRL\OCL2SWRL.xml

loadModels:

BUILD FAILED
D:\pour projet\Application SPEMOntology\OCL2SWRL\OCL2SWRL.xml:101: Problem: failed to create task or type am3.loadModel
Cause: The name is undefined.
Action: Check the spelling.
Action: Check that any custom tasks/types have been declared.
Action: Check that any <presetdef>/<macrodef> declarations have taken place. 

Re: problem am3.loadmodel [message #542089 is a reply to message #539769] Wed, 23 June 2010 20:08 Go to previous message
Júlio is currently offline Júlio
Messages: 8
Registered: June 2010
Junior Member
I have facing the same problem

Did you get to overcome it?

COuld you help me?


thanks
Previous Topic:AML - Basic Tutorial
Next Topic:UML to Corba IDL
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 16 21:46:53 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02843 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software