Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » mathml in Infocenter(mathml not displaying correctly in Infocenter)
mathml in Infocenter [message #538845] Tue, 08 June 2010 18:38 Go to next message
David Rawlins is currently offline David RawlinsFriend
Messages: 4
Registered: June 2010
Junior Member
Hi,

I have created some xhtml help files containing mathml equations from a Word document using MathType. If I open these files using a browser, they display correctly, but if I include them in the eclipse Infocenter, they do not. I'm assuming the problem is that the Infocenter is serving the files as html as opposed to xhtml. Is there a way to tell Infocenter to serve the pages as xhtml?

Thanks,

Dave
Re: mathml in Infocenter [message #540446 is a reply to message #538845] Wed, 16 June 2010 08:17 Go to previous messageGo to next message
daus salar is currently offline daus salarFriend
Messages: 4
Registered: June 2010
Junior Member
Hi David,

I have the same problem and wonder whether you found a solution. I looked in the eclipse help for XHTML in help and found

http://help.eclipse.org/help33/index.jsp?topic=/org.eclipse. platform.doc.isv/guide/ua_help_content_xhtml.htm

But it does not work for me. I also tried to open my generated Infocenter in Firefox, but it also did not work.

I think the index.jsp must indicate that there is xhtml code, but I do not find a way to let it do so.

Daus
Re: mathml in Infocenter [message #540591 is a reply to message #540446] Wed, 16 June 2010 15:30 Go to previous messageGo to next message
David Rawlins is currently offline David RawlinsFriend
Messages: 4
Registered: June 2010
Junior Member
Hi Daus,

What version of Eclipse are you using? Note that the help page you are referring to has changed for Galileo:

http://help.eclipse.org/galileo/index.jsp?topic=/org.eclipse . platform.doc.isv/guide/ua_help_content_xhtml.htm

Are you able to test your User Assistance plugin by clicking the link "Launch an Eclipse application"? If so, make sure Firefox is your default browser and in the launched eclipse go to Preferences > Help and select "Open help contents in an external browser". If that works then I suspect there is a problem with the command you are using to start the Infocenter.

Cheers,

Dave
Re: mathml in Infocenter [message #541222 is a reply to message #540591] Fri, 18 June 2010 18:22 Go to previous message
Chris Goldthorpe is currently offline Chris GoldthorpeFriend
Messages: 815
Registered: July 2009
Senior Member
I notice that a bug was filed - https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=317215. I'll take a look into it.
Re: mathml in Infocenter [message #624185 is a reply to message #540591] Fri, 18 June 2010 18:22 Go to previous message
Chris Goldthorpe is currently offline Chris GoldthorpeFriend
Messages: 815
Registered: July 2009
Senior Member
I notice that a bug was filed - https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=317215 I'll take a look into it.
Previous Topic:Welcome page blank when started with Help->Welcome
Next Topic:Welcome page blank when started with Help->Welcome
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 20 15:55:09 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04018 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software