Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » why does not these prefs get imported?(org.eclipse.core.net / proxies)
why does not these prefs get imported? [message #537722] Thu, 03 June 2010 13:25 Go to next message
David  is currently offline David
Messages: 88
Registered: July 2009
Member
I am building an Eclipse product and setting some preferences via plugin_customization.ini this works for most of my prefs exept when it comes to the proxy stuff.

i need to disable proxy support, so i thought this would work:

org.eclipse.core.net/proxiesEnabled=false
org.eclipse.core.net/systemProxiesEnabled=false
org.eclipse.core.net/nonProxiedHosts=*.host.com|localhost|12 7.0.0.1

but it doesn't! whats wrong? Should i import org.eclipse.ui.net and set these the hard way in the ui?

all other preferences i set gets imported ok at startup except these..

My target platform is Eclipse 3.6 RC3 (Build id: I20100527-1700)

thanks for any hints!

best regards

David
Re: why does not these prefs get imported? [message #537757 is a reply to message #537722] Thu, 03 June 2010 14:43 Go to previous messageGo to next message
Paul Webster is currently offline Paul Webster
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

David wrote:
>
> org.eclipse.core.net/proxiesEnabled=false
> org.eclipse.core.net/systemProxiesEnabled=false
> org.eclipse.core.net/nonProxiedHosts=*.host.com|localhost|12 7.0.0.1

While I'm not sure, I think these preferences are ConfigurationScope
preferences.

How are you testing? If you install in a new location and start up, do
these preferences get applied. If you are running from within eclipse,
have your launch config clear the configuration area first. Does that help?

PW


--
Paul Webster
http://wiki.eclipse.org/Platform_Command_Framework
http://wiki.eclipse.org/Command_Core_Expressions
http://wiki.eclipse.org/Menu_Contributions
http://wiki.eclipse.org/Menus_Extension_Mapping
http://help.eclipse.org/galileo/index.jsp?topic=/org.eclipse .platform.doc.isv/guide/workbench.htm


Re: why does not these prefs get imported? [message #537844 is a reply to message #537757] Thu, 03 June 2010 19:57 Go to previous messageGo to next message
David  is currently offline David
Messages: 88
Registered: July 2009
Member
I have tested this by exporting the product (several times), all settings i have in my plugin_customization.ini gets set except these.

no errors in the log, looks like i might have to debug it during startup and see, but hard to know where to start setting breakpoints, any clues?

Can you elaborate more?

I would like to avoid changing the ui.net/core.net plugins just to set an pref.

best regards

David
Re: why does not these prefs get imported? [message #537869 is a reply to message #537844] Thu, 03 June 2010 23:07 Go to previous message
Paul Webster is currently offline Paul Webster
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

If they're configuration scope preferences, that means they'll be set in
eclipse/configuration/... somewhere. It might be that
plugin_customization.ini can't set configuration preferences.

See ConfigurationScope and possibly
org.eclipse.core.internal.net.ProxyManager

PW


--
Paul Webster
http://wiki.eclipse.org/Platform_Command_Framework
http://wiki.eclipse.org/Command_Core_Expressions
http://wiki.eclipse.org/Menu_Contributions
http://wiki.eclipse.org/Menus_Extension_Mapping
http://help.eclipse.org/galileo/index.jsp?topic=/org.eclipse .platform.doc.isv/guide/workbench.htm


Previous Topic:ProgressAnimationItem is leaking AccessibleAdapter?
Next Topic:Migrating from 3.3 to eclipse 3.5
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 22 18:26:36 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01998 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software