Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » execution of manual tests hangs at 93%
execution of manual tests hangs at 93% [message #53967] Fri, 17 February 2006 12:55 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: Joan.He.freescale.net

Hello,

I have never been able to successfully execute manual tests. I could see
the message at status bar: Executing test (93%), and the Manual Test View
was about to appear, but never got pass to this. Anybody has any idea why?

Thanks so much,

Joan
Re: execution of manual tests hangs at 93% [message #54076 is a reply to message #53967] Mon, 20 February 2006 08:06 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Joan,
What version of TPTP are you using? Also, if TPTP V4.1.x, are you using
the IAC or Agent Controller?

Paul
"Joan He" <Joan.He@freescale.net> wrote in message
news:0b9ded201499e9e3522c284cb217878c$1@www.eclipse.org...
> Hello,
>
> I have never been able to successfully execute manual tests. I could see
> the message at status bar: Executing test (93%), and the Manual Test View
> was about to appear, but never got pass to this. Anybody has any idea why?
>
> Thanks so much,
>
> Joan
>
Re: execution of manual tests hangs at 93% [message #56240 is a reply to message #54076] Thu, 02 March 2006 13:45 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: Joan.He.freescale.com

Paul,

Thanks for your reply. I found out later that although it appears hanging,
but the Manual Test View is really ready for testing.

Thanks,
Joan
Re: execution of manual tests hangs at 93% [message #56293 is a reply to message #56240] Sun, 05 March 2006 20:21 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Joan
We will be fixing this usability issue under defect
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=118485.

Paul
"Joan He" <Joan.He@freescale.com> wrote in message
news:dd267027b1dc64139789602a906f0070$1@www.eclipse.org...
> Paul,
>
> Thanks for your reply. I found out later that although it appears hanging,
> but the Manual Test View is really ready for testing.
>
> Thanks,
> Joan
>
>
>
Previous Topic:TPTP 4.2 i1 / Callisto M5 Milestone Available
Next Topic:RAServer log file
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 22 15:50:56 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01674 seconds