Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Progress View flickering when using group progress monitors(When using setGroupMonitor() the progress indicators in the Progress View flash)
icon9.gif  Progress View flickering when using group progress monitors [message #533535] Fri, 14 May 2010 09:42 Go to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 5
Registered: April 2010
Junior Member
My application has a main Job that delegates work to a number of sub-Jobs. The main Job creates a group progress monitor by calling Job.getJobManager().createProgressGroup() and sets the progress group appropriately on each sub-Job. Everything works
perfectly when there are just a few sub-Jobs. However, if there are more than a few sub-Jobs, the progress indicators in the Progress View and Progress Dialog start flashing. They report the correct progress when displayed... they just flash. The flashing gets worse as the number of sub-Jobs increases.

While flashing, the Progress View displays "No operations to display at this time".

Has anybody else seen this behavior?

Thanks!
Re: Progress View flickering when using group progress monitors [message #533795 is a reply to message #533535] Mon, 17 May 2010 03:03 Go to previous message
Prakash G.R. is currently offline Prakash G.R.
Messages: 621
Registered: July 2009
Senior Member
On 14/05/10 7:12 PM, bridgersc@saic.com wrote:
> My application has a main Job that delegates work to a number of
> sub-Jobs. The main Job creates a group progress monitor by calling
> Job.getJobManager().createProgressGroup() and sets the progress group
> appropriately on each sub-Job. Everything works perfectly when there are
> just a few sub-Jobs. However, if there are more than a few sub-Jobs, the
> progress indicators in the Progress View and Progress Dialog start
> flashing. They report the correct progress when displayed... they just
> flash. The flashing gets worse as the number of sub-Jobs increases.
>
> While flashing, the Progress View displays "No operations to display at
> this time".
>
> Has anybody else seen this behavior?
>
> Thanks!

Sounds like a bug to me. Can you file a bug with sample code to reproduce?

- Prakash
Platform UI Team, IBM

www.eclipse-tips.com
Previous Topic:creating p2 update site for RCP
Next Topic:NoClassDefFoundError in Activator
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Apr 21 05:44:36 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02088 seconds