Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » [QVTo] How to resolve eProxyURI
icon5.gif  [QVTo] How to resolve eProxyURI [message #531287] Tue, 04 May 2010 08:48 Go to next message
Josef Freundorfer is currently offline Josef Freundorfer
Messages: 10
Registered: May 2010
Location: Germany
Junior Member
Hi,

is there a way, to resolve an eProxyURI Element from my input model?

A dump on the object I wanted to have gives me:
autosar3x.system.fibex.fibexcore.corecommunication.impl.ISignalToIPduMappingImpl@74a312 (eProxyURI: ar:/#/ARRoot/TestSignalIPdu/TestISignaltoIPduMapping?type=ISignalToIPduMapping)

All attributes etc. are empty, but I need this information...

Is there a way, to get the target of the proxy with QVTo?

Many thanks,

Josef
Re: [QVTo] How to resolve eProxyURI [message #531366 is a reply to message #531287] Tue, 04 May 2010 11:46 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed Merks
Messages: 25744
Registered: July 2009
Senior Member
Josef,

If you're seeing a proxy, it likely means it can't be resolved. What
resource are you expect to exist at "ar:/"? What does that mean?


Josef Freundorfer wrote:
> Hi,
>
> is there a way, to resolve an eProxyURI Element from my input model?
>
> A dump on the object I wanted to have gives me:
> autosar3x.system.fibex.fibexcore.corecommunication.impl.ISig nalToIPduMappingImpl @74a312
> (eProxyURI:
> ar:/#/ARRoot/TestSignalIPdu/TestISignaltoIPduMapping?type=IS ignalToIPduMapping)
>
>
> All attributes etc. are empty, but I need this information...
>
> Is there a way, to get the target of the proxy with QVTo?
>
> Many thanks,
>
> Josef
Re: [QVTo] How to resolve eProxyURI [message #532901 is a reply to message #531287] Tue, 11 May 2010 10:10 Go to previous message
Josef Freundorfer is currently offline Josef Freundorfer
Messages: 10
Registered: May 2010
Location: Germany
Junior Member
Thanks a lot. Seems that the metamodel I've to deal with, is a kind of strange. I resolve it now by hand.
Previous Topic:[Xtend] java.lang.NullPointerException when running
Next Topic:[Xtend] Workflow interrupted
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 17 17:36:19 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01572 seconds