Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Amalgam » Question about the construct keyword.
Question about the construct keyword. [message #525207] Mon, 24 August 2009 16:48 Go to next message
Toñi Reina is currently offline Toñi Reina
Messages: 204
Registered: July 2009
Senior Member
Hi again Sergey,

I have been testing the example you told me about in a previous post (
the one that transforms Uml into Xhtml). But I have some compilation
problems. One of them is related to the construct keyword. It seems that
the compiler doesn't recognize it.

Is this question related to the qvto release I'm working with? I'm
using the 1.0.1 release.


Best regards and thanks for your answers,
Toñi
Re: Question about the construct keyword. [message #525209 is a reply to message #525207] Tue, 25 August 2009 09:41 Go to previous message
Sergey Boyko is currently offline Sergey Boyko
Messages: 162
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Toñi ,

Version 1.0.1 is quite old. I'd suggest to switch to latest 2.0.0 qvto
release coming with Eclipse Galileo.

Qvto download page:
http://www.eclipse.org/modeling/m2m/downloads/index.php?proj ect=qvtoml
Eclipse Galileo Modeling package:
http://eclipse.org/home/categories/index.php?category=modeli ng

Regards,
Sergey

Toñi Reina Quintero wrote:
> Hi again Sergey,
>
> I have been testing the example you told me about in a previous post
> ( the one that transforms Uml into Xhtml). But I have some compilation
> problems. One of them is related to the construct keyword. It seems that
> the compiler doesn't recognize it.
>
> Is this question related to the qvto release I'm working with? I'm
> using the 1.0.1 release.
>
>
> Best regards and thanks for your answers,
> Toñi
Re: Question about the construct keyword. [message #583934 is a reply to message #525207] Tue, 25 August 2009 09:41 Go to previous message
Sergey Boyko is currently offline Sergey Boyko
Messages: 162
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Toñi ,

Version 1.0.1 is quite old. I'd suggest to switch to latest 2.0.0 qvto
release coming with Eclipse Galileo.

Qvto download page:
http://www.eclipse.org/modeling/m2m/downloads/index.php?proj ect=qvtoml
Eclipse Galileo Modeling package:
http://eclipse.org/home/categories/index.php?category=modeli ng

Regards,
Sergey

Toñi Reina Quintero wrote:
> Hi again Sergey,
>
> I have been testing the example you told me about in a previous post
> ( the one that transforms Uml into Xhtml). But I have some compilation
> problems. One of them is related to the construct keyword. It seems that
> the compiler doesn't recognize it.
>
> Is this question related to the qvto release I'm working with? I'm
> using the 1.0.1 release.
>
>
> Best regards and thanks for your answers,
> Toñi
Previous Topic:Is there any way to generate an indefinite number of target models in a qvto m2m transformation?
Next Topic:Amalgam update site for Galileo?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 23 01:55:59 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02476 seconds