Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Amalgam » Possible Erratum in creating tooltip.xmi
Possible Erratum in creating tooltip.xmi [message #525145] Tue, 12 May 2009 12:18 Go to next message
Jean Michel Boulcourt is currently offline Jean Michel Boulcourt
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
I think there is an erratum in book in page 117.

Instead of:
From the Ecore editor, we right-click our Tooltip element and select ...

It should be:
From the Ecore editor, we right-click our Model element and select ...

This will help to get the same xmi file as the one described in page 121
Also it will be compatible with the Xpand template proposed in page 119

Hope this will help.
Re: Possible Erratum in creating tooltip.xmi [message #525147 is a reply to message #525145] Tue, 12 May 2009 12:21 Go to previous message
Richard Gronback is currently offline Richard Gronback
Messages: 605
Registered: July 2009
Senior Member
Great, thanks for taking the time to enter these corrections here!


On 5/12/09 8:18 AM, in article
c35b1052bd934830d3834c82c5f5570f$1@www.eclipse.org, "Jean Michel Boulcourt"
<jeanmimib@gmail.com> wrote:

> I think there is an erratum in book in page 117.
>
> Instead of:
> From the Ecore editor, we right-click our Tooltip element and select ...
>
> It should be:
> From the Ecore editor, we right-click our Model element and select ...
>
> This will help to get the same xmi file as the one described in page 121
> Also it will be compatible with the Xpand template proposed in page 119
>
> Hope this will help.
>
>

--
Thanks,
Rich
Re: Possible Erratum in creating tooltip.xmi [message #566333 is a reply to message #525145] Tue, 12 May 2009 12:21 Go to previous message
Richard Gronback is currently offline Richard Gronback
Messages: 605
Registered: July 2009
Senior Member
Great, thanks for taking the time to enter these corrections here!


On 5/12/09 8:18 AM, in article
c35b1052bd934830d3834c82c5f5570f$1@www.eclipse.org, "Jean Michel Boulcourt"
<jeanmimib@gmail.com> wrote:

> I think there is an erratum in book in page 117.
>
> Instead of:
> From the Ecore editor, we right-click our Tooltip element and select ...
>
> It should be:
> From the Ecore editor, we right-click our Model element and select ...
>
> This will help to get the same xmi file as the one described in page 121
> Also it will be compatible with the Xpand template proposed in page 119
>
> Hope this will help.
>
>

--
Thanks,
Rich
Previous Topic:Cannot find workflow for tooltip in solution directory
Next Topic:Acceleo and Xtext
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 13:49:28 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02599 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software