Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Linux Tools Project » SystemTap Dashboard broken?
SystemTap Dashboard broken? [message #523719] Mon, 29 March 2010 00:55 Go to next message
Thavidu Ranatunga is currently offline Thavidu Ranatunga
Messages: 2
Registered: March 2010
Location: Canberra, Australia
Junior Member
The screenshots for the new systemtap dashboard on the new&noteworthy page look very nice, I want to try it out but I can't seem to get it to work. It gives an error when I try to open the perspective up, has anyone else got it working?

I posted the details in a bug report here- https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=306893
Re: SystemTap Dashboard broken? [message #525541 is a reply to message #523719] Tue, 06 April 2010 19:57 Go to previous message
Charley Wang is currently offline Charley Wang
Messages: 3
Registered: October 2009
Junior Member
Hi Thavidu,

Thanks for bringing this up. It looks like there is a bug with the way those modules were installed. I have the same problem installing from the nightly site and from trunk. I took a quick look and found a _very_ rough workaround you could use, if you'd like to play with it now.

This worked on my machines:

mkdir /path/to/eclipse/plugins/dashboard
cd !$
jar -xvf ../org.eclipse.linuxtools.systemtap.ui.dashboard_version.jar
cp ../org.eclipse.linuxtools.platform_version/splash.bmp ../systemtapgui

And then start eclipse with -Dosgi.splashLocation="/path/to/eclipse/plugins/systemtapgui "

Like I said, it is a very rough workaround Razz

This issue will probably be fixed in a future release, however.
Previous Topic:Some questions regarding using autotools
Next Topic:SystemTap Dashboard broken?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 24 08:44:16 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02331 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software