Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » Re: Eclipse E4 product export
Re: Eclipse E4 product export [message #523305] Thu, 25 March 2010 15:46 Go to next message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 2411
Registered: July 2009
Senior Member
On 3/25/10 5:16 AM, pvawser@gmail.com wrote:
> I am trying to develop an application based on Eclipse E4. I am
> currently having problems when exporting my product. The executable is
> not being created. I have read a number of forums where ideas have been
> floated but so far nothing is working for me. Does any one have any idea
> why the executable is not being created? I am using Helios on Mac OSX.
> All I get is a plugin directory and repository directory with jar files.

Questions related to e4 should be posted in the e4 group:
http://www.eclipse.org/forums/eclipse.e4

I'm copying this message to that group.

Eric
Re: Eclipse E4 product export [message #523602 is a reply to message #523305] Sat, 27 March 2010 05:59 Go to previous messageGo to next message
Yves YANG is currently offline Yves YANGFriend
Messages: 688
Registered: July 2009
Senior Member
I think this screencast should help:
http://wiki.eclipse.org/E4/E4Designer

Which illustrates the entire cycle fo development.

Best regards
Yves YANG
"Eric Rizzo" <eclipse-bugs@rizzoweb.com> wrote in message
news:hoghln$kun$2@build.eclipse.org...
> On 3/25/10 5:16 AM, pvawser@gmail.com wrote:
>> I am trying to develop an application based on Eclipse E4. I am
>> currently having problems when exporting my product. The executable is
>> not being created. I have read a number of forums where ideas have been
>> floated but so far nothing is working for me. Does any one have any idea
>> why the executable is not being created? I am using Helios on Mac OSX.
>> All I get is a plugin directory and repository directory with jar files.
>
> Questions related to e4 should be posted in the e4 group:
> http://www.eclipse.org/forums/eclipse.e4
>
> I'm copying this message to that group.
>
> Eric
Re: Eclipse E4 product export [message #523652 is a reply to message #523602] Sun, 28 March 2010 03:19 Go to previous messageGo to next message
Pete is currently offline PeteFriend
Messages: 28
Registered: March 2010
Junior Member
Thanks Yves.
I have seen this screen cast before. I create my project in exactly the same way. However, two things are not working for me.
1/ The workbench designer shows no UI just empty frames when selected.
2/ When exporting the product no exe is created.
I noticed the screen cast appears to be run from windows, where as I am running on iMac OSX Leopard

I am starting to think there are issues with E4 on MAC. Any one every come across this?

Pete
Re: Eclipse E4 product export [message #524020 is a reply to message #523652] Tue, 30 March 2010 06:20 Go to previous messageGo to next message
Yves YANG is currently offline Yves YANGFriend
Messages: 688
Registered: July 2009
Senior Member
It is a known bug of e4 Workbench designer on iMac OSX Leopard. Someone has
noticed it. But on my Mac, I do get some uncomplet image.

Best regards
Yves YANG
<pvawser@gmail.com> wrote in message news:homhs4$i76$1@build.eclipse.org...
> Thanks Yves.
> I have seen this screen cast before. I create my project in exactly the
> same way. However, two things are not working for me. 1/ The workbench
> designer shows no UI just empty frames when selected.
> 2/ When exporting the product no exe is created.
> I noticed the screen cast appears to be run from windows, where as I am
> running on iMac OSX Leopard
>
> I am starting to think there are issues with E4 on MAC. Any one every come
> across this?
>
> Pete
Re: Eclipse E4 product export [message #572097 is a reply to message #523602] Sun, 28 March 2010 03:19 Go to previous messageGo to next message
Pete is currently offline PeteFriend
Messages: 28
Registered: March 2010
Junior Member
Thanks Yves.
I have seen this screen cast before. I create my project in exactly the same way. However, two things are not working for me.
1/ The workbench designer shows no UI just empty frames when selected.
2/ When exporting the product no exe is created.
I noticed the screen cast appears to be run from windows, where as I am running on iMac OSX Leopard

I am starting to think there are issues with E4 on MAC. Any one every come across this?

Pete
Re: Eclipse E4 product export [message #572284 is a reply to message #572097] Tue, 30 March 2010 11:08 Go to previous message
Yves YANG is currently offline Yves YANGFriend
Messages: 688
Registered: July 2009
Senior Member
It is a known bug of e4 Workbench designer on iMac OSX Leopard. Someone has
noticed it. But on my Mac, I do get some uncomplet image.

Best regards
Yves YANG
<pvawser@gmail.com> wrote in message news:homhs4$i76$1@build.eclipse.org...
> Thanks Yves.
> I have seen this screen cast before. I create my project in exactly the
> same way. However, two things are not working for me. 1/ The workbench
> designer shows no UI just empty frames when selected.
> 2/ When exporting the product no exe is created.
> I noticed the screen cast appears to be run from windows, where as I am
> running on iMac OSX Leopard
>
> I am starting to think there are issues with E4 on MAC. Any one every come
> across this?
>
> Pete
Previous Topic:org.eclipse.e4.xwt.XWTException
Next Topic:XWT Designer MigLayout
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 21 02:38:43 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04809 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software