Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » robot contest: bug in IRobot.getRightWheelVelocity()
robot contest: bug in IRobot.getRightWheelVelocity() [message #523098] Thu, 25 March 2010 01:06 Go to next message
Bernhard Merkle is currently offline Bernhard Merkle
Messages: 88
Registered: July 2009
Member
Hi,

I think there is a bug in IRobot.getRightWheelVelocity() (and
IRobot.getLeftWheelVelocity())

according to the docs e.g.
ContestPlatform#setRobotWheelVelocity(int,int, String)
there should be a range from -100 to 100 for full speed backward/forward.

however the get method seems to give only positive values, so I can not
detect backward moves ?

I can only imagine implementing a workaround using the x/y coordinates...

thanks for your help kind regards,
Berni.
Re: robot contest: bug in IRobot.getRightWheelVelocity() [message #523238 is a reply to message #523098] Thu, 25 March 2010 11:56 Go to previous messageGo to next message
Boris Bokowski is currently offline Boris Bokowski
Messages: 272
Registered: July 2009
Senior Member
This appears to be a bug in lejos, and we don't think we can do anything about it. Sorry!
Re: robot contest: bug in IRobot.getRightWheelVelocity() [message #571797 is a reply to message #523098] Thu, 25 March 2010 11:56 Go to previous message
Boris Bokowski is currently offline Boris Bokowski
Messages: 272
Registered: July 2009
Senior Member
This appears to be a bug in lejos, and we don't think we can do anything about it. Sorry!
Previous Topic:robot contest: another bug this time in position information
Next Topic:robot contest: another bug this time in position information
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 29 06:17:16 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.10305 seconds