Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » What am I missing? How to run e4 1.0M4 with new GUI?
What am I missing? How to run e4 1.0M4 with new GUI? [message #523027] Wed, 24 March 2010 19:36 Go to next message
Ryan is currently offline Ryan
Messages: 74
Registered: July 2009
Location: Indiana
Member
A while back I downloaded 0.9, and the GUI was completely different. I just downloaded the 1.0M4 build, and it runs in a compatibility mode. I'd like to see e4 running with the lastest new gui. Is it a .ini file change to run? I didn't see anything in the preferences to change to the new gui.
Re: What am I missing? How to run e4 1.0M4 with new GUI? [message #523041 is a reply to message #523027] Wed, 24 March 2010 20:34 Go to previous messageGo to next message
Remy Suen is currently offline Remy Suen
Messages: 462
Registered: July 2009
Senior Member
Ryan wrote on Wed, 24 March 2010 15:36
I just downloaded the 1.0M4 build, and it runs in a compatibility mode.

No, the 1.0M4 e4 SDK builds are not being run in self-hosting/compatibility mode.

Quote:
I'd like to see e4 running with the lastest new gui.

http://wiki.eclipse.org/E4/Compatibility/Running_the_compati bility_layer
Re: What am I missing? How to run e4 1.0M4 with new GUI? [message #523061 is a reply to message #523027] Wed, 24 March 2010 17:34 Go to previous messageGo to next message
Lars Vogel is currently offline Lars Vogel
Messages: 1049
Registered: July 2009
Senior Member

Do you mean the rounded corners? See here:
http://www.vogella.de/blog/2010/03/10/eclipse-e4-new-look-an d-feel/


On 24.03.2010 12:36, Ryan wrote:
> A while back I downloaded 0.9, and the GUI was completely different. I
> just downloaded the 1.0M4 build, and it runs in a compatibility mode.
> I'd like to see e4 running with the lastest new gui. Is it a .ini file
> change to run? I didn't see anything in the preferences to change to the
> new gui.
Re: What am I missing? How to run e4 1.0M4 with new GUI? [message #523253 is a reply to message #523061] Thu, 25 March 2010 16:34 Go to previous message
Ryan is currently offline Ryan
Messages: 74
Registered: July 2009
Location: Indiana
Member
Thanks for the links, I'll play around with that a bit.

One of the things I wanted to see a bit more on was in the 0.9 release, the perspectives were not icons in a toolbar, but rather an all encompassing tab folder. The interesting part was that it seemed each perspective had it's own copy of a view, and it's own set of open editors. The other thing that the 0.9 release didn't show was a workbench level coolbar, but the individual toolbars provided by an editor didn't show up in the editor area's toolbar.
Previous Topic:robot contest: another bug this time in position information
Next Topic:What am I missing? How to run e4 1.0M4 with new GUI?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 01 12:28:41 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01762 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software