Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Ganymede and accents
Ganymede and accents [message #519894] Wed, 10 March 2010 12:11 Go to next message
Arménio Pinto is currently offline Arménio PintoFriend
Messages: 1
Registered: March 2010
Junior Member
Hi there,

I recently installed Eclipse Ganymede (build 20100218-1602) and characters with accents, generated with the compose (Alt Gr) key, don't work any more. This happens with any editor (JDT, properties, plain text, etc.).

I'm running Windows 7 Professional with an UK keyboard layout configured with the "United Kingdom Extended" input language. Does any of you know of a fix for this problem?

Thank you very much for your attention, cheers,

Re: Ganymede and accents [message #519927 is a reply to message #519894] Wed, 10 March 2010 14:25 Go to previous message
Paul Webster is currently offline Paul WebsterFriend
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

I've seen bugs about AltGr not working for them ... AFAIK it traces back
to this bug and its duplicates -


Paul Webster .platform.doc.isv/guide/workbench.htm
Previous Topic:How to programmatically set "Build automatically" option in Eclipse workbench?
Next Topic:Focus and key events with SWT_AWT bridge
Goto Forum:

Current Time: Fri Oct 21 13:08:13 GMT 2016

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01772 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software