Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Epsilon » EVL is not working.
EVL is not working. [message #519153] Sun, 07 March 2010 08:16 Go to next message
José Miguel P. is currently offline José Miguel P.
Messages: 62
Registered: March 2010
Member

Hello!!

My name is Jose Miguel. I'm trying validate my model whit GMF-based editor using Epsilon Validatiion lenguaje, but, I have some problems.

I'm using Eclipse Modeling. I have all Epsilon plugins and I'm using ubuntu 9.10.

I have created my GMF-editor using Eugenia, and It's working ok, so, Now I'm trying validate it. I followed the tutorial called "Live validation and quick-fixes in GMF-based editors with EVL" ( http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/doc/articles/evl-gmf-inte gration/)

First Step: I create the integration plugin. I call it "NATversion1.validation".

Second step: I set the dependencies org.eclipse.ui.ide and org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation to the list of dependences.

Third step: I created a evl file under validation/firewalls.evl . I have done this file very easy, It's only for try.


context Zone {
  constraint HasName {
      check : self.name.isDefined()
      message : 'Mistake'
  }
}

context Host {
  constraint test2 {
      check : true
      message : 'Mistake2'
  }

  constraint  test3 {
      check : false
      message : 'Mistake3'
  }

  constraint test4 {
      check : return true
      message : 'Mistake4'
  }

  constraint test4 {
      check : return false
      message : 'Mistake5'
  }

}


In the class Zone, It have a attr called name.


Fourth step:

In the extensions I added org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation. Them I did right-click it and add a new constraintBinding. In the namespaceURI y set to the value firewalls and in the constraints y select the last evl file.

Nex,I added the org.eclipse.ui.ide.markerResolution and created two markerResolutionGenerator.

One:

class : org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.EvlMarkerResolutionGe nerator

markerType : NATversion1.diagram.diagnostic

Other

class : org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.EvlMarkerResolutionGe nerato
markerType : org.eclipse.emf.ecore.diagnostic



Fifth step:

I opened a new eclipse instance, created a new firewalls diagram with errors, saved it, clicked "validate" and nothing happened. Nothing "Problems" and view no indication for a constraint violation...


What's wrong???

I've reproduced the filesistem example from filesistem.emf (creating all fom it) and doing all step by step, and I can't do it work.

Thank. Congratulations for this fantastic system. Wink

Thank you very much.
Jose Miguel.
Re: EVL is not working. [message #519179 is a reply to message #519153] Sun, 07 March 2010 14:26 Go to previous messageGo to next message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

Could you please share your .emf metamodel so that I can have a look?

Cheers,
Dimitris

Jose Miguel wrote:
> Hello!!
>
> My name is Jose Miguel. I'm trying validate my model whit GMF-based
> editor using Epsilon Validatiion lenguaje, but, I have some problems.
>
> I'm using Eclipse Modeling. I have all Epsilon plugins and I'm using
> ubuntu 9.10.
>
> I have created my GMF-editor using Eugenia, and It's working ok, so, Now
> I'm trying validate it. I followed the tutorial called "Live validation
> and quick-fixes in GMF-based editors with EVL"
> ( http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/doc/articles/evl-gmf-inte gration/)
>
> First Step: I create the integration plugin. I call it
> "NATversion1.validation".
>
> Second step: I set the dependencies org.eclipse.ui.ide and
> org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation to the list of dependences.
>
> Third step: I created a evl file under validation/firewalls.evl . I have
> done this file very easy, It's only for try.
>
>
>
> context Zone {
> constraint HasName {
> check : self.name.isDefined()
> message : 'Mistake'
> }
> }
>
> context Host {
> constraint test2 {
> check : true
> message : 'Mistake2'
> }
>
> constraint test3 {
> check : false
> message : 'Mistake3'
> }
>
> constraint test4 {
> check : return true
> message : 'Mistake4'
> }
>
> constraint test4 {
> check : return false
> message : 'Mistake5'
> }
>
> }
>
>
> In the class Zone, It have a attr called name.
>
>
> Fourth step:
>
> In the extensions I added org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation. Them I
> did right-click it and add a new constraintBinding. In the namespaceURI
> y set to the value firewalls and in the constraints y select the last
> evl file.
>
> Nex,I added the org.eclipse.ui.ide.markerResolution and created two
> markerResolutionGenerator.
>
> One:
>
> class :
> org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.EvlMarkerResolutionGe nerator
>
> markerType : NATversion1.diagram.diagnostic
>
> Other
>
> class :
> org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.EvlMarkerResolutionGe nerato
> markerType : org.eclipse.emf.ecore.diagnostic
>
>
>
> Fifth step:
>
> I opened a new eclipse instance, created a new firewalls diagram with
> errors, saved it, clicked "validate" and nothing happened. Nothing
> "Problems" and view no indication for a constraint violation...
>
>
> What's wrong???
>
> I've reproduced the filesistem example from filesistem.emf (creating all
> fom it) and doing all step by step, and I can't do it work.
>
> Thank. Congratulations for this fantastic system. ;)
>
> Thank you very much.
> Jose Miguel.


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Re: EVL is not working. [message #519284 is a reply to message #519179] Mon, 08 March 2010 06:40 Go to previous messageGo to next message
José Miguel P. is currently offline José Miguel P.
Messages: 62
Registered: March 2010
Member

Hello Dimitrios.

Thank you for your help.

Here you are the emf metamodel.

@namespace(
	uri="firewalls",
	prefix="firewalls")
package firewalls;

@gmf.diagram(foo="bar")
class Diagrama{
   val Zone[*] zonas;
   val Firewall[*] firewalls;
   val Estructura[*] estructuras;
}

@gmf.node(label = "nombre_host")
class Host{
	attr String nombre_host;
}

@gmf.node(label = "nombre_server")
class Server{
	attr String nombre_server;
}

@gmf.node(label = "name")
class Zone{
	attr String name;
   	@gmf.compartment(foo="bar")
   	val Host[*] host;
   	@gmf.compartment(foo="bar")
   	val Server[*] servers;
}

@gmf.node(label = "name")
class Firewall {
   attr String name;
}

@gmf.link(source="source", target="target", style="dot", width="2")
class Estructura{
   ref Firewall source;
   ref Zone target;
}


This is a old version. The current version is so much complicated and is using Nodes with images so, It's more difficult if you try reproduce it. I have tried validate this meta-model, and I neither can do it.

I don't know what can be happening.

Thank you for your help.

Jose Miguel.

[Updated on: Mon, 08 March 2010 06:42]

Report message to a moderator

Re: EVL is not working. [message #519286 is a reply to message #519284] Mon, 08 March 2010 06:42 Go to previous messageGo to next message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

The metamodel looks fine... Could you please zip your plugin projects
and send them to me at dskolovos _ gmail _ com so that I can have a look?

Cheers,
Dimitris

Jose Miguel wrote:
> Hello Dimitrios.
>
> Thank you for your help.
>
> Here you are the emf metamodel.
>
>
> @namespace(
> uri="firewalls",
> prefix="firewalls")
> package firewalls;
>
> @gmf.diagram(foo="bar")
> class Diagrama{
> val Zona[*] zonas;
> val Firewall[*] firewalls;
> val Estructura[*] estructuras;
> }
>
> @gmf.node(label = "nombre_host")
> class Host{
> attr String nombre_host;
> }
>
> @gmf.node(label = "nombre_server")
> class Server{
> attr String nombre_server;
> }
>
> @gmf.node(label = "name")
> class Zona{
> attr String name;
> @gmf.compartment(foo="bar")
> val Host[*] host;
> @gmf.compartment(foo="bar")
> val Server[*] servers;
> }
>
> @gmf.node(label = "name")
> class Firewall {
> attr String name;
> }
>
> @gmf.link(source="source", target="target", style="dot", width="2")
> class Estructura{
> ref Firewall source;
> ref Zona target;
> }
>
>
> This is a old version. The current version is so much complicated and is
> using Nodes with images so, It's more difficult if you try reproduce it.
> I have tried validate this meta-model, and I neither can do it.
>
> I don't know what can be happening.
>
> Thank you for your help.
>
> Jose Miguel.


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Re: EVL is not working. [message #519353 is a reply to message #519286] Mon, 08 March 2010 10:02 Go to previous messageGo to next message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

I've imported your plugins, used your runtime workspace, opened
default.firewalls_diagram, clicked Edit->Validate and it seems to be
working fine for me (error markers appeared as expected)... Which
version of Eclipse Modeling / Epsilon are you using?

Cheers,
Dimitris

Dimitris Kolovos wrote:
> Hi Jose,
>
> The metamodel looks fine... Could you please zip your plugin projects
> and send them to me at dskolovos _ gmail _ com so that I can have a look?
>
> Cheers,
> Dimitris
>
> Jose Miguel wrote:
>> Hello Dimitrios.
>>
>> Thank you for your help.
>>
>> Here you are the emf metamodel.
>>
>>
>> @namespace(
>> uri="firewalls",
>> prefix="firewalls")
>> package firewalls;
>>
>> @gmf.diagram(foo="bar")
>> class Diagrama{
>> val Zona[*] zonas;
>> val Firewall[*] firewalls;
>> val Estructura[*] estructuras;
>> }
>>
>> @gmf.node(label = "nombre_host")
>> class Host{
>> attr String nombre_host;
>> }
>>
>> @gmf.node(label = "nombre_server")
>> class Server{
>> attr String nombre_server;
>> }
>>
>> @gmf.node(label = "name")
>> class Zona{
>> attr String name;
>> @gmf.compartment(foo="bar")
>> val Host[*] host;
>> @gmf.compartment(foo="bar")
>> val Server[*] servers;
>> }
>>
>> @gmf.node(label = "name")
>> class Firewall {
>> attr String name;
>> }
>>
>> @gmf.link(source="source", target="target", style="dot", width="2")
>> class Estructura{
>> ref Firewall source;
>> ref Zona target;
>> }
>>
>>
>> This is a old version. The current version is so much complicated and
>> is using Nodes with images so, It's more difficult if you try
>> reproduce it. I have tried validate this meta-model, and I neither can
>> do it.
>>
>> I don't know what can be happening.
>>
>> Thank you for your help.
>>
>> Jose Miguel.
>
>


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Re: EVL is not working. [message #519558 is a reply to message #519353] Tue, 09 March 2010 05:20 Go to previous messageGo to next message
José Miguel P. is currently offline José Miguel P.
Messages: 62
Registered: March 2010
Member

Hi Dimitrios:

I'm using this versions:

Eclipse Modeling Tools 1.2.1.20090918-0703 epp.package.modeling
Emfatic (Incubation) 0.3.0.200810132307 org.eclipse.emf.emfatic_feature.feature.group
Epsilon Core (Incubation) 0.8.8.200910281243 org.eclipse.epsilon.feature.feature.group
Epsilon EMF/GMF Live Validation (Incubation) 0.8.8.200910281243 org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.feature.feature.group
Epsilon EMF/GMF Scripting (Incubation) 0.8.8.200910281243 org.eclipse.epsilon.gmf.feature.feature.group
Epsilon Eugenia (Incubation) 0.8.8.200910281243 org.eclipse.epsilon.eugenia.feature.feature.group

This is very rare... Sad

Thank you very very much.
Re: EVL is not working. [message #519571 is a reply to message #519558] Tue, 09 March 2010 01:06 Go to previous messageGo to next message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

Could you please download one of the distributions available in
http://eclipse.org/gmt/epsilon/download/ and install Epsilon and Emfatic
on top of it? Apologies for the inconvenience; I don't have a
readily-available Linux environment to test (but can get one if
necessary) so before I do so, we need to be sure that we're using
exactly the same versions.

Cheers,
Dimitris

Jose Miguel wrote:
> Hi Dimitrios:
>
> I'm using this versions:
>
> Eclipse Modeling Tools 1.2.1.20090918-0703 epp.package.modeling
> Emfatic (Incubation) 0.3.0.200810132307
> org.eclipse.emf.emfatic_feature.feature.group
> Epsilon Core (Incubation) 0.8.8.200910281243
> org.eclipse.epsilon.feature.feature.group
> Epsilon EMF/GMF Live Validation (Incubation) 0.8.8.200910281243
> org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.feature.feature.group
> Epsilon EMF/GMF Scripting (Incubation) 0.8.8.200910281243
> org.eclipse.epsilon.gmf.feature.feature.group
> Epsilon Eugenia (Incubation) 0.8.8.200910281243
> org.eclipse.epsilon.eugenia.feature.feature.group
>
> This is very rare... :(
>
> Thank you very very much.


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Re: EVL is not working. [message #519578 is a reply to message #519558] Tue, 09 March 2010 06:15 Go to previous messageGo to next message
José Miguel P. is currently offline José Miguel P.
Messages: 62
Registered: March 2010
Member

Hi Again Dimitrios:


It's working!!! I don't know what was happening, but I have removed Eclipse and I have installed all again, and now, it's working!!!

Thank you very much for your help, You are the best Wink
Re: EVL is not working. [message #519600 is a reply to message #519578] Tue, 09 March 2010 07:25 Go to previous message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

Glad you got it solved and thanks for your feedback ;)

Cheers,
Dimitris

Jose Miguel wrote:
> Hi Again Dimitrios:
>
>
> It's working!!! I don't know what was happening, but I have removed
> Eclipse and I have installed all again, and now, it's working!!!
>
> Thank you very much for your help, You are the best ;)


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Re: EVL is not working. [message #587114 is a reply to message #519153] Sun, 07 March 2010 14:26 Go to previous message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

Could you please share your .emf metamodel so that I can have a look?

Cheers,
Dimitris

Jose Miguel wrote:
> Hello!!
>
> My name is Jose Miguel. I'm trying validate my model whit GMF-based
> editor using Epsilon Validatiion lenguaje, but, I have some problems.
>
> I'm using Eclipse Modeling. I have all Epsilon plugins and I'm using
> ubuntu 9.10.
>
> I have created my GMF-editor using Eugenia, and It's working ok, so, Now
> I'm trying validate it. I followed the tutorial called "Live validation
> and quick-fixes in GMF-based editors with EVL"
> ( http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/doc/articles/evl-gmf-inte gration/)
>
> First Step: I create the integration plugin. I call it
> "NATversion1.validation".
>
> Second step: I set the dependencies org.eclipse.ui.ide and
> org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation to the list of dependences.
>
> Third step: I created a evl file under validation/firewalls.evl . I have
> done this file very easy, It's only for try.
>
>
>
> context Zone {
> constraint HasName {
> check : self.name.isDefined()
> message : 'Mistake'
> }
> }
>
> context Host {
> constraint test2 {
> check : true
> message : 'Mistake2'
> }
>
> constraint test3 {
> check : false
> message : 'Mistake3'
> }
>
> constraint test4 {
> check : return true
> message : 'Mistake4'
> }
>
> constraint test4 {
> check : return false
> message : 'Mistake5'
> }
>
> }
>
>
> In the class Zone, It have a attr called name.
>
>
> Fourth step:
>
> In the extensions I added org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation. Them I
> did right-click it and add a new constraintBinding. In the namespaceURI
> y set to the value firewalls and in the constraints y select the last
> evl file.
>
> Nex,I added the org.eclipse.ui.ide.markerResolution and created two
> markerResolutionGenerator.
>
> One:
>
> class :
> org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.EvlMarkerResolutionGe nerator
>
> markerType : NATversion1.diagram.diagnostic
>
> Other
>
> class :
> org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.EvlMarkerResolutionGe nerato
> markerType : org.eclipse.emf.ecore.diagnostic
>
>
>
> Fifth step:
>
> I opened a new eclipse instance, created a new firewalls diagram with
> errors, saved it, clicked "validate" and nothing happened. Nothing
> "Problems" and view no indication for a constraint violation...
>
>
> What's wrong???
>
> I've reproduced the filesistem example from filesistem.emf (creating all
> fom it) and doing all step by step, and I can't do it work.
>
> Thank. Congratulations for this fantastic system. ;)
>
> Thank you very much.
> Jose Miguel.


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Re: EVL is not working. [message #587162 is a reply to message #519179] Mon, 08 March 2010 06:40 Go to previous message
José Miguel P. is currently offline José Miguel P.
Messages: 62
Registered: March 2010
Member

Hello Dimitrios.

Thank you for your help.

Here you are the emf metamodel.


@namespace(
uri="firewalls",
prefix="firewalls")
package firewalls;

@gmf.diagram(foo="bar")
class Diagrama{
val Zona[*] zonas;
val Firewall[*] firewalls;
val Estructura[*] estructuras;
}

@gmf.node(label = "nombre_host")
class Host{
attr String nombre_host;
}

@gmf.node(label = "nombre_server")
class Server{
attr String nombre_server;
}

@gmf.node(label = "name")
class Zona{
attr String name;
@gmf.compartment(foo="bar")
val Host[*] host;
@gmf.compartment(foo="bar")
val Server[*] servers;
}

@gmf.node(label = "name")
class Firewall {
attr String name;
}

@gmf.link(source="source", target="target", style="dot", width="2")
class Estructura{
ref Firewall source;
ref Zona target;
}


This is a old version. The current version is so much complicated and is using Nodes with images so, It's more difficult if you try reproduce it. I have tried validate this meta-model, and I neither can do it.

I don't know what can be happening.

Thank you for your help.

Jose Miguel.
Re: EVL is not working. [message #587171 is a reply to message #587162] Mon, 08 March 2010 06:42 Go to previous message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

The metamodel looks fine... Could you please zip your plugin projects
and send them to me at dskolovos _ gmail _ com so that I can have a look?

Cheers,
Dimitris

Jose Miguel wrote:
> Hello Dimitrios.
>
> Thank you for your help.
>
> Here you are the emf metamodel.
>
>
> @namespace(
> uri="firewalls",
> prefix="firewalls")
> package firewalls;
>
> @gmf.diagram(foo="bar")
> class Diagrama{
> val Zona[*] zonas;
> val Firewall[*] firewalls;
> val Estructura[*] estructuras;
> }
>
> @gmf.node(label = "nombre_host")
> class Host{
> attr String nombre_host;
> }
>
> @gmf.node(label = "nombre_server")
> class Server{
> attr String nombre_server;
> }
>
> @gmf.node(label = "name")
> class Zona{
> attr String name;
> @gmf.compartment(foo="bar")
> val Host[*] host;
> @gmf.compartment(foo="bar")
> val Server[*] servers;
> }
>
> @gmf.node(label = "name")
> class Firewall {
> attr String name;
> }
>
> @gmf.link(source="source", target="target", style="dot", width="2")
> class Estructura{
> ref Firewall source;
> ref Zona target;
> }
>
>
> This is a old version. The current version is so much complicated and is
> using Nodes with images so, It's more difficult if you try reproduce it.
> I have tried validate this meta-model, and I neither can do it.
>
> I don't know what can be happening.
>
> Thank you for your help.
>
> Jose Miguel.


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Re: EVL is not working. [message #587198 is a reply to message #519286] Mon, 08 March 2010 10:02 Go to previous message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

I've imported your plugins, used your runtime workspace, opened
default.firewalls_diagram, clicked Edit->Validate and it seems to be
working fine for me (error markers appeared as expected)... Which
version of Eclipse Modeling / Epsilon are you using?

Cheers,
Dimitris

Dimitris Kolovos wrote:
> Hi Jose,
>
> The metamodel looks fine... Could you please zip your plugin projects
> and send them to me at dskolovos _ gmail _ com so that I can have a look?
>
> Cheers,
> Dimitris
>
> Jose Miguel wrote:
>> Hello Dimitrios.
>>
>> Thank you for your help.
>>
>> Here you are the emf metamodel.
>>
>>
>> @namespace(
>> uri="firewalls",
>> prefix="firewalls")
>> package firewalls;
>>
>> @gmf.diagram(foo="bar")
>> class Diagrama{
>> val Zona[*] zonas;
>> val Firewall[*] firewalls;
>> val Estructura[*] estructuras;
>> }
>>
>> @gmf.node(label = "nombre_host")
>> class Host{
>> attr String nombre_host;
>> }
>>
>> @gmf.node(label = "nombre_server")
>> class Server{
>> attr String nombre_server;
>> }
>>
>> @gmf.node(label = "name")
>> class Zona{
>> attr String name;
>> @gmf.compartment(foo="bar")
>> val Host[*] host;
>> @gmf.compartment(foo="bar")
>> val Server[*] servers;
>> }
>>
>> @gmf.node(label = "name")
>> class Firewall {
>> attr String name;
>> }
>>
>> @gmf.link(source="source", target="target", style="dot", width="2")
>> class Estructura{
>> ref Firewall source;
>> ref Zona target;
>> }
>>
>>
>> This is a old version. The current version is so much complicated and
>> is using Nodes with images so, It's more difficult if you try
>> reproduce it. I have tried validate this meta-model, and I neither can
>> do it.
>>
>> I don't know what can be happening.
>>
>> Thank you for your help.
>>
>> Jose Miguel.
>
>


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Re: EVL is not working. [message #587213 is a reply to message #519353] Tue, 09 March 2010 05:20 Go to previous message
José Miguel P. is currently offline José Miguel P.
Messages: 62
Registered: March 2010
Member

Hi Dimitrios:

I'm using this versions:

Eclipse Modeling Tools 1.2.1.20090918-0703 epp.package.modeling
Emfatic (Incubation) 0.3.0.200810132307 org.eclipse.emf.emfatic_feature.feature.group
Epsilon Core (Incubation) 0.8.8.200910281243 org.eclipse.epsilon.feature.feature.group
Epsilon EMF/GMF Live Validation (Incubation) 0.8.8.200910281243 org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.feature.feature.group
Epsilon EMF/GMF Scripting (Incubation) 0.8.8.200910281243 org.eclipse.epsilon.gmf.feature.feature.group
Epsilon Eugenia (Incubation) 0.8.8.200910281243 org.eclipse.epsilon.eugenia.feature.feature.group

This is very rare... :(

Thank you very very much.
Re: EVL is not working. [message #587223 is a reply to message #587213] Tue, 09 March 2010 05:33 Go to previous message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

Could you please download one of the distributions available in
http://eclipse.org/gmt/epsilon/download/ and install Epsilon and Emfatic
on top of it? Apologies for the inconvenience; I don't have a
readily-available Linux environment to test (but can get one if
necessary) so before I do so, we need to be sure that we're using
exactly the same versions.

Cheers,
Dimitris

Jose Miguel wrote:
> Hi Dimitrios:
>
> I'm using this versions:
>
> Eclipse Modeling Tools 1.2.1.20090918-0703 epp.package.modeling
> Emfatic (Incubation) 0.3.0.200810132307
> org.eclipse.emf.emfatic_feature.feature.group
> Epsilon Core (Incubation) 0.8.8.200910281243
> org.eclipse.epsilon.feature.feature.group
> Epsilon EMF/GMF Live Validation (Incubation) 0.8.8.200910281243
> org.eclipse.epsilon.evl.emf.validation.feature.feature.group
> Epsilon EMF/GMF Scripting (Incubation) 0.8.8.200910281243
> org.eclipse.epsilon.gmf.feature.feature.group
> Epsilon Eugenia (Incubation) 0.8.8.200910281243
> org.eclipse.epsilon.eugenia.feature.feature.group
>
> This is very rare... :(
>
> Thank you very very much.


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Re: EVL is not working. [message #587234 is a reply to message #587213] Tue, 09 March 2010 06:15 Go to previous message
José Miguel P. is currently offline José Miguel P.
Messages: 62
Registered: March 2010
Member

Hi Again Dimitrios:


It's working!!! I don't know what was happening, but I have removed Eclipse and I have installed all again, and now, it's working!!!

Thank you very much for your help, You are the best ;)
Re: EVL is not working. [message #587247 is a reply to message #587234] Tue, 09 March 2010 07:25 Go to previous message
Dimitrios Kolovos is currently offline Dimitrios Kolovos
Messages: 1776
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jose,

Glad you got it solved and thanks for your feedback ;)

Cheers,
Dimitris

Jose Miguel wrote:
> Hi Again Dimitrios:
>
>
> It's working!!! I don't know what was happening, but I have removed
> Eclipse and I have installed all again, and now, it's working!!!
>
> Thank you very much for your help, You are the best ;)


--
Spread the word: http://www.eclipse.org/gmt/epsilon/spreadtheword
Follow Epsilon on Twitter: http://twitter.com/epsilonews
Previous Topic:storing model from ant script
Next Topic:samples of inter-model consystency
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 22 13:55:31 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02756 seconds