Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » "Platform filters" for fragments in Eclipse Product Export Wizard doesn't seem to work("Platform filters" for fragments in Eclipse Product Export Wizard doesn't seem to work)
"Platform filters" for fragments in Eclipse Product Export Wizard doesn't seem to work [message #518575] Thu, 04 March 2010 09:21 Go to next message
Gabriel Petrovay is currently offline Gabriel Petrovay
Messages: 42
Registered: July 2009
Member
Hi,

I have some plugins and fragments that need to be packaged for different target platforms.

Some fragments have Platform filters like:
(& (osgi.os=macosx) (osgi.arch=x86) (osgi.ws=cocoa))
or
(osgi.os=win32)

Then I run the "Eclipse Product export wizard" from my product file editor. I select several platforms on the second page of the wizard. The generation is successful except that the plugin fragments for all platforms appear in all distributions of the product.

Does anyone know what I am doing wrong? Or is this a limitation in RCP?
Re: "Platform filters" for fragments in Eclipse Product Export Wizard doesn't seem to work [message #518993 is a reply to message #518575] Fri, 05 March 2010 11:09 Go to previous messageGo to next message
Paul Webster is currently offline Paul Webster
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

Did you install the delta pack? AFAIK that's what it is supposed to do,
include all of the appropriate fragments that get filtered at launch
time. But I'm not 100% sure, my build creates one platform at a time.

PW

--
Paul Webster
http://wiki.eclipse.org/Platform_Command_Framework
http://wiki.eclipse.org/Command_Core_Expressions
http://wiki.eclipse.org/Menu_Contributions
http://wiki.eclipse.org/Menus_Extension_Mapping
http://help.eclipse.org/galileo/index.jsp?topic=/org.eclipse .platform.doc.isv/guide/workbench.htm


Re: "Platform filters" for fragments in Eclipse Product Export Wizard doesn't seem to work [message #519076 is a reply to message #518993] Fri, 05 March 2010 22:12 Go to previous messageGo to next message
Alex Ignácio da Silva is currently offline Alex Ignácio da Silva
Messages: 23
Registered: July 2009
Junior Member
Hi all,

I have this problem too with my RCP application. I develop on
linux.x86_64 and build for linux.x86_64, linux.x86 and win32.x86.

All platform specific fragments get included in all builds. I have to
manually delete them or build for one platform at a time.

My target platform includes the delta plack.

Alex

Paul Webster wrote:
> Did you install the delta pack? AFAIK that's what it is supposed to do,
> include all of the appropriate fragments that get filtered at launch
> time. But I'm not 100% sure, my build creates one platform at a time.
>
> PW
>
Re: "Platform filters" for fragments in Eclipse Product Export Wizard doesn't seem to work [message #519092 is a reply to message #518575] Sat, 06 March 2010 06:11 Go to previous messageGo to next message
Gabriel Petrovay is currently offline Gabriel Petrovay
Messages: 42
Registered: July 2009
Member
Hi all,

So it seems to be so: when you select multiple platforms all the fragments land in each product version. But when build them one at a time everything works as expected. In a scenario where this step is scripted, I also guess they are built one at a time.

Also Paul mentioned that he makes them one at a time. So that explains why it works for him.

I guess I will post this as a bug. It seems to me to be one.

Regards,
Gabriel
Re: "Platform filters" for fragments in Eclipse Product Export Wizard doesn't seem to work [message #519094 is a reply to message #519092] Sat, 06 March 2010 06:30 Go to previous message
Gabriel Petrovay is currently offline Gabriel Petrovay
Messages: 42
Registered: July 2009
Member
I have reported the following bug (if it is a bug):

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=304918
Previous Topic:How to calculate which side of the workbench a ContributionItem has been placed.
Next Topic:How to remove columns from a table
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 28 19:31:44 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01638 seconds